We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden wij onze 11 jarige merrie Hadleigh te koop aan, HadLeigh is op 08-03-2019 gemeten op 170 Hadleigh is een dochter van de merrie DeLight T-A die tot de Z dressuur heeft gelopen en daarna ingezet is als fokmerrie, met als vader Chameur en grootvader Florencio 1  aan vaders kant, en aan moeders kant als grootvader Sandreo en overgrootvader Sandro hit een echte dressuur topper die zeer mooi kan bewegen. De vader van Hadleigh,

Charmeur is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is zuiver, goed van ruimte. De draf is zeer goed van ruimte en gedragen. De galop is goed van ruimte en gedragen. Charmeur beweegt bergop met veel expressie. De hengst toont een zeer goede zelfhouding en heeft veel souplesse.

Hadleigh heeft een sierlijke uitstraling, met veel front, draagt haar hals verticaal op haar romp waardoor de opwaartse beweging duidelijk zichtbaar is, ze loopt zeer soepel en staat mooie op haar benen, heeft een fijn karakter. Hadleigh is Röntgenologisch en klinische goed gekeurd inclusief haar rug en nek. Heeft geen stalgebreken en is braaf bij de hoefsmid, Hadleigh is op de juiste manier geënt, ontwormt en is kern gezond.

Stamboom

Vader Chameur
Vader van vader Florencio 1
v.v.v. Florestan 1
m.v.v. Walessa
Moeder van vader Trendy
v.m.v. Jazz
m.m.v. Endy
Moeder De light T-A
Vader van moeder Sandreo
v.v.m. Sandro hit
m.v.m. Prittify
Moeder van moeder Winny T-A
v.m.m. Rubiquil
m.m.m. Nirita