We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze ruin is de perfecte mix tussen een dressuurmatig hoog opgeleid wedstrijdpaard, een geduldige poetsfanaat en knuffeldier. Door zijn formaat bijzonder interessant voor de jonge ambitieuze ruiter of een kleinere volwassene. Maar ook een ruiter van 1.70m misstaat niet.

Dressuur niveau
Bevestigd: alle zijgangen, (werk) pirouette, wissels om de 3 passen, en met een bekwame ruiter ook de piaffe. Dit paard heeft de knoppen van een Lichte Tour paard, om op wedstrijden op dit niveau te kunnen meedraaien is verdere training nodig.
Trainingsniveau: verbeteren van souplesse in datgene dat reeds bevestigd is en spelen met volgende stappen.

Karakter
Een heel lief paard dat graag veel aandacht krijgt en goed gedijt bij een sterke band met zijn trainer. Met zijn gevoelige karakter en gevorderde opleidingsniveau past hij het beste bij een ervaren, gevorderde ruiter die een kalme energie, zachte hand en benen en een onafhankelijke zit heeft.

Levensstijl
Een mix van op de wei en in de paddock in combinatie met een fijne box. Hij houdt van veel afwisseling in zijn training: basis/gevorderde dressuur mix, grondwerk, longeren, buitenritten, cavaletti werk en soms ook een sprongetje. Wij voeren onbeperkt hooi en het VitalBix assortiment waar hij het heel goed op doet.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.