We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een chique hoogbenige 8 jarige Governor dochter van 1.72m met een sterk achterbeen en 3 goede basisgangen. 

Merrie is ster, voorlopig keur, PROK en röntgenologisch goedgekeurd.  Ze heeft twee prachtige veulens gehad van Jameson Rs2 (2021) en For Romance I (2022). Een filmpje van haar Jameson dochter, op 2,5 jarige leeftijd groen uit de wei, is toegevoegd. Deze Jameson wordt nu klaargemaakt voor de 3-jarige merriekeuring en zal ook te koop komen (hogere prijsklasse). Ze is al röntgenologisch goedgekeurd.

Merrie is voor haar veulens gereden en na haar veulens tot het Z opgeleid, maar niet uitgebracht in de sport. Dit omdat ze meer tijd nodig had. Ze werd wel getraind op de oefeningen, maar de basis was nog niet voldoende bevestigd. Dat zie je terug in dat ze zoekende is in haar aanleuning en meer vertrouwen mag krijgen in dat ze op haar eigen (lange) benen kan lopen. Ze wordt daarom nu B/L gereden. Een geduldige ruiter die ervaring heeft met merries en haar vertrouwen kan geven past het beste bij haar. Het is een heel mooi en lief paard met potentie. 

Haar moeder is de Elite sport merrie Djoke B, ze was Brabants kampioen tijdens de merrie keuring in Schaijk en heeft met gemak haar sport predikaat behaald. Haar vader Governor wordt succesvol uitgebracht door Adelinde Cornelissen en heeft een uitzonderlijke pedigree. Zijn vader is niemand minder dan Totilas.

Prijs is bespreekbaar bij de juiste klik en goed tehuis.

Stamboom

Vader Governor
Ggk.: DWB, KWPN, OLDBG Grand Prix
Vader van vader Totilas
Ggk.: BAVAR, HANN, HOLST, KWPN, MIPAAF, OLDBG, SACHS, SF, SWB Grand Prix
v.v.v. Gribaldi
Grand Prix
m.v.v. LOMINKA
Z1-dressuur
Moeder van vader ORLEANS
Elite, pref, prest, prok
v.m.v. Jazz
Grand Prix
m.m.v. FIDORA
Moeder Djoke B
Elite, IBOP(drs), prok, sport(dr)
Vader van moeder Stedinger
Ggk.: HANN, OLDBG, RHEIN, SF, SWB ZZ-Zwaar
v.v.m. Sandro Hit
Ggk.: HANN, OLDBG, RHEIN, SF, SWB, WESTF, ZfdP Z2-dressuur
m.v.m. BOLD-FANTASY
Elite, Verbandsprämie
Moeder van moeder WHITNEY-DIVETTE
pref, prest, prok, ster
v.m.m. De Niro
Ggk.: HANN, HOLST, KWPN, MECKL, OLDBG, RHEIN, SA, SF Grand Prix
m.m.m. DIVETTE R
keur, pref, prest