We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Grijp je kans om een veulen aan te schaffen van multi kampioen Glamourdale!

Theodorus van Liemeer is een heel compleet veulen. Hij beschikt over drie goede gangen, waarbij zeker ook zijn stap opvalt. Hij is mooi, lief en heeft een fijn bewerkbaar karakter. Wat wil je nog meer!

Wil jij straks genieten van zo'n fantastische dressuurpartner? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Moeder is de jonge merrie Leantora van Liemeer. Haar vader Firestone (v. Johnson) was de reserve kampioen van de hengstenkeuring. Als veulen ontving Leantora een 2e premie. Theodorus van Liemeer is haar derde nakomeling.
Grootmoeder is de Ster, Sport-dr. D-OC merrie Ulantora (v. Gribaldi). Zij werd zelf succesvol in de Z2 in de sport uitgbracht. Bij de Stamboek keuring in Houten noteerde ze een mooie cijferlijst met 2 x het cijfer 8 voor haar Houding en Draf.
Overgrootmoeder is de Keur, Preferente, Prestatie merrie Liantora (v. Ferro). Ze leep zelf op M1 niveau in de sport en bracht naast Ulantora de Z1 geklasseerde paarden Rebel (v. Landeur), Miantora (v. Hennesy), de 2e bezichtigings hengst Apart (v. Odermus R), Ster, voorlopig Keur merrie Fiantora S (v. Namelus R) en het 1.30m. springpaard Hercules S (v. Eldorado vd Zeshoek) - Patrik Spits (BEL).

Glamourdale is mooi, Glamourdale is imponerend, Glamourdale is super gefokt, Glamourdale is extreem talentvol, Glamourdale is compleet, Glamourdale: “Got it All”. Glamourdale is een zoon van de “kampioenmaker” Lord Leatherdale, gefokt uit de preferente prokmerrie Thuja (v. Negro), één van Nederlands beste fokmerries.
Thuja tekent voor het moederschap van de topper Glamourdale en de beide Elitemerries Zonnebloem (v. Polansky) en Fresia (v. Jazz). Thuja is een volle zus van het Engelse A- kader top Grand Prix paard Numberto (Spencer Wilton). Overgrootmoeder Clementine (v. Ulft) bracht Händel (v. Wolfgang) het internationale toppaard van Michael Whitaker.
Glamourdale is de onbetwiste kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2014, de reserve kampioen van de KWPN verrichtingstest 2014. Glamourdale heeft zeer goed gepresteerd in de PAVO Cup en de Hengstencompetitie. In 2018 werd Glamourdale op het WK in Ermelo gekroond als FEI Wereld Kampioen van de 7-jarige dressuurpaarden. In 2019 is Glamourdale ongeslagen in de Lichte Tour met oa overwinningen tijden het CDI Compiègne en CHIO Aachen (topscore Inter I 80.412%). In 2020 debuteerde hij met een topscore van bijna 78% in de Grand Prix. In 2021 debuteerde hij in de Internationale Grand Prix met een score van 76.4% in de Grand Prix Special.
Wat Glamourdale in 2018 lukte bij de 7-jarige dressuurpaarden is nu ook gelukt in de Grand Prix. Tijdens de Wereldruiterspelen in Herning (Denemarken) wist Glamourdale op fenomenale wijze de Grand Prix Special (82,508) en de Kur op muziek (90,654%) te winnen.
Bron: Van Olst Horses

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Thuja
v.m.v. Negro
m.m.v. Jasmijn
Moeder Leantora
Vader van moeder Firestone
v.v.m. Johnson
m.v.m. Zelza-Bella
Moeder van moeder Ulantora
Ster, Sport, D-OC
v.m.m. Gribaldi
m.m.m. Liantora
Keur, Preferent, Prestatie