We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden,

Mooie dressuurmerrie met 3 fijne, ruime basisgangen. Merrie komt uit eigen opfok, en heeft zelf 2 veulens gehad van Glock's Taminiau en Glock's Dreamboy. Beide veulens zijn nog in eigen beheer en laten voldoende maat en potentie zien. De merrie is sinds 1,5 jaar zadelmak en is sindsdien op basisniveau doorgereden. Door tijdgebrek lukt het helaas niet om de merrie verder door te rijden, en we willen haar een kans gunnen om zich verder te ontwikkelen. Ondanks haar hoogte is het een merrie met een fijne ruime gang (zowel stap, draf als galop), is braaf onder het zadel en niet kijkerig. Ze leert snel en is ook werkwillend onder het zadel, maar vraagt wel een ervaren ruiter die doortastend en consequent is. 

We zijn op zoek naar een goede plek voor deze merrie, waar ze de verdiende aandacht krijgt en de kans om netjes doorgereden te worden. Merrie is zeker geschikt om uit te brengen in de sport, wellicht voor iemand net van de pony's met ervaring of voor iemand die op zoek is naar een paard met potentie maar niet teveel hoogte heeft.

Voor meer informatie graag telefonisch contact opnemen, bij interesse is het ook mogelijk een filmpje te ontvangen. Bij geen gehoor graag een voicemail of whatsapp bericht achter laten. Het is mogelijk om de merrie op locatie eventueel te rijden of voor te laten rijden.

Stamboom

Vader Firestone
Vader van vader Johnson
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Florencio
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Sit This One Out
m.m.m.