We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ERP
FOKKER/CONTACT: Stoeterij VZ Hackerom - dhr. A. Koenen - +31 (0)6-51355546

Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
------
Tyco VZ beweegt met veel souplesse, balans en ruimte in de beweging. Zijn vriendelijk en bewerkbare karakter maken hem een uitstekende dressuurpartner voor de toekomst.

UNIEKE KANS!
Voor wie een interessante fokmerrie zoekt is de moeder van Tyco VZ., Elina L (v. Tuschinski) ook te koop. Samen of apart aanschaffen is uiteraard mogelijk.
-----
Moeder is de Elite, EPTM-dr, PROK merrie Elina L (v. Tuschinski). Bij haar EPTM merrietest noteerde ze een puntentotaal van 79, 5 punt! 

Grootmoeder de Keur, IBOP-dr. merrie Zelina L (v. Metall) ontving bij haar IBOP-test een puntentotaal van 78. Met het cijfer 9 voor haar fantastische galop.

Overgrootmoeder is de Keur, Preferente merrie Mopke (v. Haarlem). Zij leverde het internationale PSG/Inter I paard Dandy L (v. Wynton) en het Grand Prix paard Scandium L (v. Ferro).
-----
McLaren is een dynamische, prachtige en bewegings-sterke zoon van de Oldenburg-kampioenshengst en Burgpokal-finalist Morricone uit een moeder van Sir Donnerhal I - Akzent II. Moeder Samatha bracht naast McLaren een Zware Tour paard, twee Lichte Tour paarden en een Z2-paard. Ulf Tönjes uit Ganderkesee is de fokker van McLaren.

McLaren imponeert met zijn elastische, lichtvoetige bewegingen en afdruk van het achterbeen. Onder het zadel beschikt hij over ontzettend veel balans, go en een ongecompliceerde, werkwillig karakter. Hij sloot het KWPN verrichtingsexamen af met 83,5 punten. In het rapport prees de jury zijn bereidwilligheid, hiervoor kreeg McLaren een 9. Als vierjarige haalde hij met glans de finale van de Pavo Cup. Van gastruiter Philipp Hess kreeg hij als enige de ultieme 10!

Stamboom

Vader McLaren
M1
Vader van vader Morricone I
Grand Prix
v.v.v. Millennium
Inter A/B/II
m.v.v. Hartima
Moeder van vader Samatha
Staatspremie
v.m.v. Sir Donnerhall I
m.m.v.
Moeder Elina L - TE KOOP!
Elite, EPTM-dr, PROK
Vader van moeder Tuschinski
PSG/Inter I
v.v.m. Krack C
Grand Prix
m.v.m. Kalinja
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Zelina L
Keur, IBOP-dr.
v.m.m. Metall
PSG/Inter I
m.m.m. Mopke
Keur, Preferent