We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ivm beperkte stalruimte zijn wij genoodzaakt om een nieuw huis te zoeken voor deze prachtige zwarte hengst.

Triviant is geboren op 04-06-2023. Hij beschikt over een fijn, werkbaar karakter en is vriendelijk. Hij toont ontzettend goede bewegingen en staat goed op het fundament. Dit alles bij elkaar maakt hem tot een belofte voor de toekomst!

Extreme US is de vader van Triviant, dit jonge talent werd in 2022 verdichtingskampioen bij het KWPN en werd winnaar van de Pavo cup in 2023 en winnaar van de hengstencompetitie 2023 / 2024. De veulens van Extreme US kenmerken zich door hun goede expressieve bewegingen en lichaamsgebruik.

De moeder van Triviant is Wanoeska. Zij is een Ster, voorlopig keur, D-OC merrie van Rhodium X Farn X Doruto. Wanoeska is een dochter van de Ster, Preferente merrie Zanoeska welke zelf op Z1 dressuur en 1,20 springen presteerde in de sport. Daarna zien we in de moederlijn de Keur merrie Mieke en de Preferente Arnica.
Wanoeska beschikt over een prachtige predikaatrijke moederlijn met veel sport (zowel springen als dressuur). Ook de in duitsland goedgekeurde Grey Flanell (v. Gribaldi) welke internationaal Grand prix loopt onder Lena waldmann zien wij terug in de moederlijn.
Haar 4 jarige zoon Picasso RS (v. Livius) is onlangs Kampioen Vrijbewegen Noord-Nederland geworden en ze heeft diverse nakomelingen welke het goed doen in de sport of fokkerij.

Triviant is altijd netjes bijgehouden met bekappen, ontwormen en enten. Hij is in het bezit van KWPN papieren. Hij komt uit onze eigen fokkerij en wordt vroegtijdig verkocht omdat wij voor de aankomende veulens ruimte moeten creëren. Hij is niet in de opfok geweest en staat hier samen met nog wat andere jonge hengsten. Zijn volledige geschiedenis is bekend en hij is ook veel in handen. 

Een goed huis is voor ons het aller belangrijkste. Het liefste zien wij hem naar iemand gaan die lekker met hem aan de slag gaat. Handelaren hoeven niet te reageren.

Gelieve alleen te reageren bij serieuze interesse.

Stamboom

Vader Extreme US
Vader van vader Escamillio
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Vivaldi
m.m.v.
Moeder Wanoeska
Ster, voorlopig keur, D-OC
Vader van moeder Rhodium
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zanoeska
Ster, Preferent, Z1 drs, 1,20 spr
v.m.m. Farn
m.m.m. Mieke
Keur