We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens inkrimping van onze stoeterij bieden wij deze interessante fokmerrie aan voor verkoop.
Dermi is een Elite, Sport, IBOP, PROK  Merrie uit de combinatie Santano X Metall. Zelf heeft zij op Z2 niveau gelopen maar is door een peesblessure uit de sport gehaald en de fokkerij in gegaan. 
Dermi is een grootramige langgeleinde merrie met een vriendelijk karakter. Ze is gemakkelijk en nuchter in de omgang, loopt makkelijk de trailer op en is een lieve moeder.

Dermi brengt hele goede veulens voort welke goed op hun benen staan, goed kunnen bewegen en oer veel formaat beschikken. Haar 1e nakomeling van Glamoudale uit 2017 loopt succesvol in het M2. Haar 2e nakomeling van Desperado uit 2019 laat zich ook zeer goed onder het zadel zien en wordt opgeleid voor de sport. De nakomeling van Lennox US staat in de opfok en het Glock's Taminiau hengstveulen van afgelopen jaar staat nog bij ons op stal en is ook beschikbaar voor verkoop. Dermi is op dit moment niet drachtig.

In de voorlijnen van Dermi zien we wederom zeer goed presterende sportpaarden. Haar moeder is een Keur, prestatie merrie en heeft naast Dermi ook volle zus op Z2 niveau, broer V. Teneriefe VDL op ZZL en half zus V. Johnson op Z1.
Grootmoeder is een Ster, Preferent, Prestatie merrie van Pelle en bracht eveneens diverse goed presterende nakomelingen voort.
Verder zien we ook de bekende hengst Zandigo terug in de directe moederlijn van Dermi.
kortom een droom afstamming.

Voor Dermi zoeken wij een heel goed huisje waar ze voldoende aandacht krijgt. Ze is niet meer geschikt als rijpaard en wordt daarom enkel verkocht als fokmerrie. voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Stamboom

Vader Santano
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Silvano N
m.m.v.
Moeder Tivemmie
Keur, prestatie
Vader van moeder Metall
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ivemmie
Ster, Preferent, Prestatie
v.m.m. Pele
m.m.m. Vemmie
model, preferent, prestatie