We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leander S.L (Muraco) staat te koop. 

Muraco is een 7 jarige dressuur ruin met een stokmaat van 1.63m. Hij is een appaloosa van Meander vd Heimerette x Idocus x Flemmingh. Muraco is M1 gekwalificeerd en een echte blikvanger. 

Op 2,5 jarige leeftijd hebben wij hem gekocht van zijn fokker en hebben hem later rustig aan beleerd. Ik heb altijd alles met hem gedaan van wedstrijden, bosritten, strandritten, fotoshoots, tot rijden met een neckrope. Muraco heeft een goede basis, is werkwillig, maar hij is een oplettend paard. Zeker niet geschikt voor een beginnende, bange of manege ruiter. 

Ik had hem graag verder uitgebracht, maar mijn hart ligt bij het springen en de eventing, en daar is hij te voorzichtig voor. Hier wordt hij dus ook niet voor verkocht! 
Ik weet zeker dat hij dressuurmatig nog veel meer kan. Zolang hij nog bij mij is wordt hij verder getraind.

Voor Muraco zoek ik een huisje waar hij dagelijks veel buitenkomt. Van hele dagen op stal wordt hij niet gelukkig. Hij moet echt zijn benen kunnen strekken. Wanneer hij zijn ei niet genoeg kwijt kan, kan dit naar boven komen onder het zadel. In de zomer kan je daarom alles met hem zoals bijv. neckrope rijden, maar wanneer het kouder wordt, wordt hij ook fris. 

Muraco is vorig jaar helemaal onderzocht (röntgenfoto's en SI gecheckt). Hij is toen behandeld voor wat ontstekingen, en die zijn nu helemaal weg. Hij heeft een kleine bemerking, maar is goed gekeurd voor de sport. Hij is bij ons nooit kreupel geweest! 
Met wat aanpassingen in het management heeft hij sinds die behandelingen nog nooit zo goed gelopen. Wij zijn toen van L1 naar M1 gegaan, en hij beheerst ook al oefeneningen uit het M2 en enkele uit het Z1. Keuren mag, maar de kosten zijn voor de koper. 

Hij is braaf bij de hoefsmid en makkelijk trailer te laden. Ook alleen. 

Oftewel een hele gave blikvanger, waar ik nog veel meer van verwacht! 

Mocht u Muraco in het echt willen ontmoeten of meer informatie willen stuur mij dan even een PB. 

Hij wordt niet verkocht aan handelaren of maneges. 

Delen is lief

Stamboom

Vader Meander vd Heimerette
Vader van vader Oleander
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wildina S
Vader van moeder Idocus
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.