We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super lieve 9 jarige ELITE, SPORT (Z2) IBOP merrie (All at once x Krack C) van 1.66 cm

Kleopatra Sollenburg heeft als jong paard de IBOP gelopen en meerdere jonge paardencompetities. Ze heeft onder verschillende amazones B tm L2 regiokampioenschappen gelopen, waarbij de wedstrijden regelmatig werden afgewisseld met buitenritten naar het bos / strand. Kleopatra heeft een mooie vrouwelijke uitstraling, een prachtig exterieur met 3 bovengemiddelde bewegingen. Ze is een zeer safe paard met een goede looplust en is makkelijk uit te zitten. Verschillende amateurruiters (waaronder een 14 jarige amazone) hebben haar gereden en daarbij is het op ander terrein en op buitenrit een nuchter paard wat graag mee op pad gaat. Kan met trens maar ook stang/trens gereden worden.

Ze heeft eind 2022 Z2 gelopen en is daarna door een andere amazone weer in de B - L1 gestart. Ideaal paard voor overstap pony - paard, familiepaard, allround paard of om de basisklassen mee door te lopen. 

Kleo heeft bij ons 3 prachtige kinderen gegeven die tot nu toe allen goed in elkaar zitten, bovengemiddeld bewegen, 100% gezond zijn bevonden op de röntgen. Twee van haar nakomelingen (beide koffievos) zijn bij ons te bezichtigen.

Kleo is bij ons is opgegroeid dus haar hele historie is bekend; ze is gefokt door Adri Zekveld van Stoeterij Sollenburg die haar via de veulenveiling aan ons heeft verkocht. Kleopatra is als 3 jarige röntgenologisch op de foto geweest en er is LA een chip bij de knie uitgehaald.

Zeer sociale merrie naar andere paarden, geen stalgebreken.

Richtprijs 20 - 25

Stamboom

Vader All at once
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Rapsody
elite pref sport d-oc
Vader van moeder Krack C
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lady Liwanda
elite pref prestatie prok sport
v.m.m. Ferro
m.m.m.