We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht van eigenaar en tevens fokker bied ik deze mooie 5 jarige merrie aan! 

Nova is een nakomeling van de goed presterende hengst Governor (Totilas x Jazz). De moeder van Nova is Trust Me (v. Sandro Hit). Dit is een Elite, Sport en Prok merrie waarvan er nu een aantal paarden goed in de sport lopen. De overgrootmoeder is een keur, sport en prestatie merrie! Oftewel Nova is naast een leuk sportpaard ook een leuke merrie om mee te fokken.

Nova is nu een goed jaar onder het zadel maar door wat wisselingen van ruiters nog niet uitgebracht op wedstrijd. Ze is wel al een aantal keer op andere locaties mee geweest te trainen. Dat doet ze prima. Ze heeft een mooie ruime stap, goede draf met een fijn achterbeen en een hele fijne galop waarin ze makkelijk schakelt. 

Nova is een gevoelige merrie die een rustige, vriendelijke maar wel consequente ruiter/amazone nodig heeft. Ze is heel eerlijk maar kan soms wat spanning opbouwen. Hierdoor is ze wel heel fijn en licht te rijden.

Ze is röntgenologisch gekeurd (standaard beenwerk + rug) en daarnaast altijd netjes ontwormd (n.a.v. mestonderzoek) en bij de tandarts geweest. 

Voor meer info kun je bellen/appen naar 0612601184
 

Stamboom

Vader Governor
Vader van vader Totilas
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Trust Me
Vader van moeder Sandro Hit
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.