We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit mooie hengst veulen stamt af van een moeder met fantastische bewegingen en super karakter, zoals op de video te zien is.
De vader Prime Time is een nog zeer jeugdige hengst, maar die zijn bijzondere kwaliteiten als aanstormend dressuurpaard al laat zien. Vader Painted Black had als jong paard een droomcarrière. Hij werd op driejarige leeftijd reservewinnaar in de finale van de VSN Trophy, vierjarige winnaar op de hengstentoernooien in Nederland, vicewereldkampioen van de 6-jarige dressuurpaarden in Verden en winnaar van de hengstencompetities in Nederland. Hij was jarenlang seriewinnaar in internationale Grand Prix- en wereldbekerwedstrijden voordat hij in 2011 werd overgenomen door Morgan Barbançon Mestre en met haar groot succes vierde in het Spaanse nationale team. Pas op 19-jarige leeftijd werd Painted Black gestopt met toernooisporten. Een bijzonder bewijs van de zo belangrijke hardheid en gezondheid in de paardenfokkerij. Hij erft de beste kwaliteit van beweging in combinatie met een opvallend type. Talrijke nakomelingen zijn succesvolle Grand-Prix en zijn gelicenseerde zonen zijn internationaal gewilde vaders. De Nederlandse Bond eerde hem met de bijzondere titel "preferent", de hoogste titel in de Nederlandse rijpaardenfokkerij. Moeder Negro is de vader van Olympisch, Europees en Wereldkampioen Valegro en produceerde vele succesvolle Grand Prix-paarden. In 2012 kreeg hij ook de titel "preferent". De moederlijn van Prime Time, die teruggaat tot Karin von Apollo, is een van de meest succesvolle in Nederland. Uit deze lijn komen tal van uitzonderlijke paarden voort qua karakter, exterieur en beweging. Velen zijn benoemd tot "prestatie" merries in zowel de springsport als de dressuur, d.w.z. ten minste drie nakomelingen zijn succesvol in de hoge sport. Vader Painted Black had als jong paard een droomcarrière. Hij werd op driejarige leeftijd reservewinnaar in de finale van de VSN Trophy, vierjarige winnaar op de hengstentoernooien in Nederland, vicewereldkampioen van de 6-jarige dressuurpaarden in Verden en winnaar van de hengstencompetities in Nederland. Hij was jarenlang seriewinnaar in internationale Grand Prix- en wereldbekerwedstrijden voordat hij in 2011 werd overgenomen door Morgan Barbançon Mestre en met haar groot succes vierde in het Spaanse nationale team. Pas op 19-jarige leeftijd werd Painted Black gestopt met wedstrijden. Een bijzonder bewijs van de zo belangrijke hardheid en gezondheid in de paardenfokkerij. Hij erft de beste kwaliteit van beweging in combinatie met een opvallend type. Talrijke nakomelingen zijn succesvolle Grand-Prix en zijn gelicenseerde zonen zijn internationaal gewilde vaders. De Nederlandse Bond eerde hem met de bijzondere titel "preferent", de hoogste titel in de Nederlandse rijpaardenfokkerij. 

Stamboom

Vader PRIME TIME
Vader van vader PAINTED BLACK
v.v.v. GRIBALDI
m.v.v. LITCHY
Moeder van vader FIVANNY
v.m.v. NEGRO
m.m.v. DOLLY
Moeder MAURETTIE
Vader van moeder FOR DANCE
v.v.m. FOR ROMANCE
m.v.m. REVERIE
Moeder van moeder LAURETTIE
v.m.m. LAURENTIANER
m.m.m. SONETTIE