We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle 4 jarige merrie (Henkie x Cover Story)

Ocean Gold heeft een fijn en vriendelijk karakter, wat iedereen in een paard zoekt. Bovendien, is zij altijd werkwillig en heeft nieuwe oefeningen zo onder de knie.  

Ze beschikt over een interessante afstamming:

Haar vader Henkie was in 2016 dé sensatie onder Adelinde Cornelissen in Ermelo tijdens het WK voor jonge paarden. Met veel kracht en souplesse ging hij door de baan en behaalde maar liefst een score van 91% met een 9.5 voor stap, 9.0 draf, 9.5 galop en 9.0 voor aanleg als dressuurpaard. Dit herhaalde hij tijdens de hengstencompetitie in de Peelbergen met een score van maar liefst 93%. Henkie heeft in de afgelopen jaren vele prijzen gewonnen.  

Cover Story is in 2011 goedgekeurd door het KWPN. Cover Story is een hengst met een eerlijk karakter en een goede werkwilligheid. Cover Story heeft onder de verschillende ruiters zijn goede dressuuraanleg getoond.

Ocean Gold stamt af van de Reina-stam, waar meer dan 20 goedgekeurde hengsten uit voortkomen. Waaronder bijvoorbeeld Sultan, Johnsen, Charmeur, Fuerst Frederik 2 en Mendel. 

Ze heeft geen (stal)gebreken en is röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en nek. 

Voor meer informatie, neem telefonisch contact op met: +31646699161 

Stamboom

Vader HENKIE
Vader van vader ALEXANDRO P
v.v.v. KOSS
m.v.v. ITILDE
Moeder van vader BEAUJAMANDA
v.m.v. UPPERVILLE
m.m.v. JAMANDA
Moeder INAREINA
Vader van moeder COVER STORY
v.v.m. OSCAR
m.v.m. MACBETH
Moeder van moeder ARLIREINA
v.m.m. CARRY GOLD
m.m.m. LIREINA