We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze atletische dame is bij ons geboren , op 4 jarige leeftijd zadelmak gemaakt , op 5 jarige leeftijd een prachtig hengstveulen gehad van For Ferrero en daarna weer in het werk gepakt. Dus nu een kleine twee jaar in opleiding. Ze beweegt heel fijn in alle drie de gangen, is heel braaf in de omgang, bij de smid en op buitenritjes ( ook alleen ) . Haar twee volle zussen.... en broer van een andere vader zijn ook bij ons te bezichtigen , haar 4 jarige zus is net zadelmak en ook te koop . 
  (Moeder Delicious heeft eerst tot niv 3 ( Belgie° )succesvol wedstrijden gelopen en is toen aan haar fokmerrie bestaan begonnen. Ze komt voort uit een hele goede dressuurstam en uit dezelfde moeder als de hengst Jovian van Helgstrand. )

Mijn man (71) heeft haar gereden tot nu toe maar omdat hij nu bezig is met haar jongere 5 jarige zus is ze te koop. Ze wordt uiteraard verder getraind. Alle zijgangen, eenvoudige wissel en een groene vliegende wissel. Ze toont ook aanleg om te springen en doet dit graag maar is niet verder uitgewerkt . Ze vertoont geen ongewenst gedrag zoals bokken of steigeren maar is niet echt een beginnerspaard. Op dit moment wordt ze verder getraind ( thuis) door een jonge amazone.Ze is veel op verplaatsing geweest maar heeft geen echte wedstrijd ervaring.  
Recente trainingsfilmpjes zijn beschikbaar via whatsapp.
ook keuringsrapport van XR beschikbaar.
Prijs bespreekbaar voor passende combinatie maar binnen grenzen. Vraagprijs 25.000

Stamboom

Vader Negro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Delicious
Vader van moeder Lord Leatherdale
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tango
v.m.m. Frühling
m.m.m.