We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtig hengstenveulen van Escanto PS!
Geboren op 7/5/2023. Hij heeft achteraan 2 witte sokjes. Hij heeft een heel leuk karakter en komt dagelijks in de hand. Beweegt ruim met veel kniegebruik!

Vader Escanto PS tweevoudig record-verrichtingskampioen! De beste werkwilligheid, zeer goede basisgangen (draf 9,0, galop 9,5, stap 8,5) en een gladde 10 voor Rittigkeit van de testruiter: als enige hengst voltooide Escanto PS in 2022 zijn verrichtingstest in Schlieckau met een eindcijfer van meer dan negen, om precies te zijn 9,12. Deze jonge ster uit de beroemde stam van Finnländerin had zich in datzelfde jaar tijdens zijn Kurz-VA in Vechta eveneens voortreffelijk gepresenteerd. “In opperste paraatheid en toch zeer aandachtig aan de hulpen reagerend. Een hengst met onvoorstelbaar veel dynamiek, takt en een perfect ritme in de bewegingsafloop”, luidde het commentaar van de jury, die in samenspraak met de testruiter het droomcijfer 10 voor werkwilligheid en een 9,7 voor Rittigkeit gaf. “In draf een zeer moderne voorbeentechniek, daarbij steeds actief vanuit het achterbeen. In galop energiek en zuiver bergop met een goede aansluiting in de sprongontwikkeling. De stap zuiver en met goede regelmaat door het lijf, schrijdend en met goede overstap. Een paard met zeer veel mogelijkheden”. De draf 8,8, de galop 9,5, de stap 9,3 en Rittigkeit 9,7 met een totaalscore van 9,43.

Moeder Wispering Lady is een nakomeling van San Remo. Ze heeft een top karakter. Wispering Lady is koel in het hoofd, heel gemakkelijk in de omgang en heeft tegelijkertijd genoeg pit. Ze ging graag op wedstrijd en op buitenrit. Uit deze moederlijn komen meerdere goede dressuurpaarden. Zelf was succesvol op provinciaal niveau. 

Het veulen van vorig jaar (v. Fair Deal) is ook te bezichtigen.

Voor meer info, video’s: +32479173101

Stamboom

Vader Escanto PS
Vader van vader Escamillo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Fairytale PS
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wispering Lady
Haupstutbuch, Stb.
Vader van moeder San Remo
Stb.
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Matcho’s Girl
Haupstutbuch, Stb.
v.m.m.
m.m.m.