We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze zomer nog op wedstrijd? Strandrit of door het bos? Het kan allemaal met deze super stoere maar vriendelijke PSL hengst van 7 jaar en 1.64 hoog. Kwaliteitsvol sportpaard met goed afstamming.

Deze ontzettend leuke kerel heeft veel potentie en is enorm veelzijdig. Springen,  dressuur, WE trail, buitenrit, TREC, hij heeft overal ervaring in. Heeft een indrukwekkend front en goed achterbeen. Lekker los in zijn lijf en werklustig karakter. Hij is braaf en fijn te rijden op 2 pinkjes en een gebroken trens. Zal ook zeer geschikt zijn voor een enthousiaste jeugdruiter. Hij houdt ook erg van kriebelen en kroelen.

Hij is x-ray goedgekeurd, piro free en up to date met entingen en ontwormen en is ijzerloos. Braaf op vreemd terrein, hoefsmid enz. Kan in de wei bij anderen ruinen en ook zijn er meerdere merries bij ons op stal. Op een hinnik na gedraagt hij zich netjes.  Maar hij  is uiteraard te ruinen.

Stamboom

Vader Doc
Vader van vader Xangai
v.v.v. Lidador
m.v.v. Mufti
Moeder van vader Valsa
v.m.v. Quartilho
m.m.v. Princensa
Moeder Gazela das valadas
Vader van moeder Lidador
v.v.m. Novilheiro
m.v.m. Barqueira
Moeder van moeder Cacimba
v.m.m. Spartacus
m.m.m. Papoila