We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden-  prachtige 4 jarige dressuurruin.

Orlando heeft niet alleen ' the beauty' , maar ook zeker ' the brains'. Kort samengevat , het plaatje klopt.
Hij is volumineus gebouwd voor zijn leeftijd, met daarop een mooie , dikke sierlijke hals en fijn hoofd.  Hij neemt alles zeer gemakkelijk op , dit in combinatie met een gezonde drive. Is ook zeer licht en zacht in de mond. Schouderbinnenwaarts en wijken zijn hem ookal reeds bekend. Iemand die van aanpakken weet, zal dan ook ver met hem geraken.
 Ondanks hij 1m61 meet, oogt en toont hij veel groter omwille van zijn opvallend exterieur. Ruiter op de foto is 1m76 .

Orlando is bij mij gekomen op 2.5 jarige leeftijd als hengst. Werd later bij ons geruind om nog wat uit te groeien. Al hetgeen hij kent, werd door ons aangeleerd. Ik zie hem dan ook graag gaan naar een plaats waar zijn talent hem ten goede komt. 

Desalniettemin is hij ook in omgang een echte knuffelbeer die van alle aandacht houdt .  Hij kent hoefsmid,  tandarts( behandelt dec ' 22) , ostepaat ( behandelt juni '23) etc . Naast de praktische zaken, kent hij ook het loungewerk goed waarbij hij goed reageert op stem . Ook stampmolen, trailerladen etc . kent hij goed . Wordt alleen op-en van de trailer gehaald en staat ook rustig. Orlando is al meermaals op verplaatsing geweest en reageert hier heel fijn op .

Op 15/02/2022 werd hij RX gekeurd op de benen zonder bemerkingen. Foto's en verslag beschikbaar , alsook video's. Herkeuring op kosten koper. 

Alleen bij serieuze interesse, kan er contact opgenomen worden op +32476845327.Stamboom

Vader All at once
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ferdeaux
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.