We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Irento is een 10 jarige ruin van Sorento x Ulft. Met zijn schofthoogte van 1.77 mtr en stoere uitstraling een imposante verschijning in de ring. Hij beschikt over drie goede gangen met een mooie tweede draf. Het is een lief en braaf paard, zonder stalgebreken en braaf op de trailer.  

Op dit moment loopt hij Z1 niveau op de wedstrijden. In de training thuis kent hij de vliegende wissels goed en toont veel aanleg voor de verzameling. Hij heeft zeker potentie om verder te komen in de dressuursport. Het karakter van Irento is werkwillig en ook wat sensibel. Hij heeft een ruiter nodig die hem vertrouwen geeft. We vinden hem daarom niet geschikt als absoluut beginnerspaard.

Irento graat periodiek naar de hoefsmid, tandarts en fysiotherapeut en is in goede conditie. Hij is op 29 juni klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Hij heeft cornage, maar ondervindt geen hinder van. De prijs is hierop aangepast. 

Stamboom

Vader Sorento
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v. Sandro Song
m.v.v. Loretta
Moeder van vader Dein Liebling
v.m.v. Donnerhall
m.m.v. Premiere
Moeder Telvira
Vader van moeder Ulft
v.v.m. Le Mexico
m.v.m. Pia
Moeder van moeder Jelvira
v.m.m. Damiro
m.m.m. Vira