We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: 

Knappe en zeer lieve 4-jarige allround sportmerrie. Stokmaat 1.63m v DS Are you with me ( Corrado I X Contender) x Baby Bouncer (Moylough Bouncer x Black Boy). 
Witje hebben we in sept '22 uit Ierland gehaald en rustig zadelmak gemaakt, waarbij ze geen stap verkeerd heeft gezet. De hele winter is ze mee naar het bos geweest, dit doet ze supergraag, voorop of als laatste, met verschillende soorten ruiters, ze vindt alles leuk. 
Inmiddels heeft ze enkele oefenparcoursen 80-90cm gelopen, en heeft ze wat ervaring in het terrein. Ze was finaliste in de 4-jarigen proef voor eventingpaarden. Ze is bij import RX gekeurd, deze fotos zijn beschikbaar. 

Witje is super braaf en nuchter in de omgang, loopt alleen de wagen op, braaf bij de smid, geen merrie gedrag, en het belangrijkste; ze wil altijd werken. Never sick or sorry. Een echte partner for life. 
Come and see for yourself, welcome to come try her!
Voor meer info en video graag bellen of appen naar +32473390312. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.