We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:
Nikita, 5 jarige merrie, stokmaat 1.68m. High Shutterfly x Tenerife VDL 

- Geschikt voor overgang van pony naar paard.
- Brave, mooie merrie zonder gebreken.
- Iedereen kan opstappen en wegrijden met haar.

Wij hebben haar eind 2021 gekocht van de fokker. Bij aankoop is ze röntgenologisch goedgekeurd. In januari 2022 is ze zadelmak gemaakt.  
Inmiddels is ze L+15 winstpunten. Ze is braaf en eerlijk met rijden, stopt niet in het parcours.   
Ze heeft geen stalgebreken. Is braaf bij de smid en loopt makkelijk de trailer en vrachtwagen in. In maart is ze nog bij de tandarts geweest. Ze is netjes op tijd geënt en ontwormd.

Haar 2 jaar oudere volle zus heeft op de keuring mooie cijfers gescoord, Nikita is niet op de keuring geweest.  Onderstaande werd geschreven over haar volle zus:  
De merrie Lola (High Shutterfly uit Aprilia van de Lange Vos van Tenerife VDL) gefokt door en in eigendom van oud-regiovoorzitter Henk Davelaar kreeg eveneens een bovenbalkscore van 75/80. “Dit is een langgelijnde merrie die over veel uitstraling beschikt en een goede voorhand heeft. Ze heeft een goede achterhandtechniek en toonde veel overzicht.” 

Wij hebben Nikita voornamelijk springgericht opgeleid. Maar door haar goede gangen en mooie uiterlijk zou ze ook een goede dressuurproef kunnen laten zien en denken wij dat ze ook zeer geschikt zou zijn voor de eventing. Ze heeft in augustus voor het eerst een crosstraining gedaan, dit pakte ze super goed op. 

14-9 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd door Johan Oosterloo (FEI treating vet) van kliniek Wellensiek.

Op zondag niet mogelijk om te bezichtigen.

Stamboom

Vader High Shutterfly
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Tenerife VDL
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Calvin Z
m.m.m.