We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze 2 knappe merries zoeken een nieuw huisje!

Mailita Bo ( valk ) is een 6 jarige NRPS merrie ( Baron x Haarlem ). Ze meet ongeveer 1,58 en is momenteel M1 geklasseerd. Ze is braaf onder het zadel vind het ook leuk om te springen en heeft hier zeker ook potentie voor, zelf heb ik haar daarin niet gestart. Ook is ze braaf op buitenrit! Mailita is als 3 jarige goed gekeurd voor de sport op de benen en hier is ook een rapport van.

Vp: €12.500,-
Ze heeft 2 veulens gehad: First Lita Bo ( Bosco X Baron) ( Cremello ) Hello Spring ( Hello I’m a Dancer X Baron) (Schimmel)

Lianne is een 7 jarige KWPN merrie ( For Gribaldi x Oscar). Ze meet ongeveer 1.63 en is momenteel Z2 geklasseerd en heeft daarmee een soort predicaat behaald! Ze is braaf en ook geschikt voor een ruiter die graag ervaring op wil doen in de wedstrijd sport! Een sprongetje maken vind ze leuk en ze is ook braaf op buitenrit! Lianne is in 2019 gekeurd op de benen dit is nagekeken toen ik haar gekocht heb, en is in 2021 gekeurd op rug en hals en was goed gekeurd voor de sport.

Vp: €17.500,-

Over keuren mag k.k.
Voor meer vragen of filmpje stuur een whatsapp naar 0683700273

Stamboom

Vader Baron
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Molita
Vader van moeder Haarlem
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Kampioenschap Groningen 2021 L1 3