We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Chique 5jarige dressuurmerrie van Adoro x London Swing, paard met veel front en uitstraling. Mollie by Equi-Pleasure beschikt over drie goede gangen. Mollie heeft tot haar 3 jaar in de opfok aan huis gestaan waarbij ze veel in de hand kwam. Op haar vier jaar hebben we ze zelf zadelmak gemaakt en nadien terug op de wei gezet. Ondertussen is ze weer onder het zadel en gaat ze wekelijks mee op wedstrijd. 

Mollie kent de trailer/camion, is braaf bij de smid (staat zonder ijzers) en kan genieten van urenlang poetsen. Ze is een heel aanhankelijke merrie die graag aandacht krijgt. Ze staat 's nachts op stal en overdag buiten met andere paarden.

Onder het zadel heeft Mollie een gezonde looplust. Omwille van haar jonge leeftijd heeft ze wel een ervaren en consequente ruiter nodig. Eens ze je vertrouwt, doet ze haar uiterste best.

Mollie staat bij ons aan huis in Limburg (Beringen). Voor meer info, video's of een afspraak mag u telefonisch contact met mij opnemen 0479521835.


Stamboom

Vader Adoro
Vader van vader Ampere
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Larivola
Moeder van vader Bold Lady
v.m.v. Donnerschwee
m.m.v. Bold-Fantasy
Moeder Lena
Vader van moeder London Swing
v.v.m. Londonderry
m.v.m. Ribanna
Moeder van moeder Aida
v.m.m. Angard
m.m.m. Eileen