We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: GEMERT
Fokker/Contact: Dhr. P. Selten - +31 6 48076848
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
______
Top fokkerij en sport begint met een veulen uit een top merrielijn!

Toffifee Irene S stamt uit een fantastische merrielijn die grossiert in het behalen van predicaten en goede sportresultaten.

Moeder Fiera Irene liep zelf succesvol op ZZ-zwaar niveau.

Overgrootmoeder Irene II bracht o.a. meervoudig Nederlands Kampioen Gelders paard Norene en maarliefst 10 nakomelingen die Ster, Keur, Elite of Preferent zijn. Zes nakomelingen lopen op Z-niveau of hoger!!Wacht niet langer en upgrade jouw fokkerij met Toffifee Irene S!
-----
Moeder is de  Elite, Sport-dr., IBOP-dr., D-OC en PROK gekeurde merrie Fiera Irene S (v. Zhivago). Zij liep zelf succesvol op ZZ-zwaar niveau in de dressuursport. Bij haar IBOP-test noteerde ze een mooi puntentotaal van 76,5 met driemaal het cijfer 8 voor haar stap, galop en rijdbaarheid en bewerkbaarheid. Haar eerste nakomeling Kick S (v. Everdale) wordt op M1 niveau in de sport uitgebracht.

Overgrootmoeder de Elite, Preferente, Prestatie en PROK gekeurde merrie Irene II is de laatste nakomeling van Irene I. Irene II werd niet in de sport uitgebracht, maar legde wel met goed gevolg een rijpaard-IBOP af. Ze is bijzonder vruchtbaar en bracht inmiddels een keur aan bijzonder goede paarden, waaronder de ZZ-licht geklasseerde Landlord (v. Goodwill), de Keur, Prestatie, Sport-dr.  en meervoudig Nederlands Kampioen Gelders paard Norene (v. Zichem), Verder bracht ze naast Fiera Irene de Ster, voorlopig Keur merrie Royal Irene, de Preferente, Prestatie en PROK gekeurde merrie Summer Time (v. Flemmingh), de Elite, IBOP-dr, Sport-dr.,  PROK gekeurde merrie Tip Top Irene (v. Krack C), de Elite, Sport-dr, PROK gekeurde merrie Viva Irene (v. Goodtimes), de Elite, Preferente, IBOP-dr. PROK gekeurde Well Done Irene (v. Rhodium), de Elite, Preferente, Prestatie, Sport-dr., PROK gekeurde Alpha Irene (v. Rhodium), de Ster, IBOP-dr, PROK gekeurde Doce Vita Irene (v. Uphill) en de Ster, PROK gekeurde merrie Juffer Irene S (v. Charmeur).

In 2007 heeft Irene het Prestatie-predikaat behaald, op basis van de sportresultaten van haar nakomelingen: Landlord (ZZ-licht), Norene (Z2+10) en Tip Top Irene (Z2 met winstpunten).Inmiddels zijn 10 nakomelingen ster, keur, elite of preferent. Zes nakomelingen lopen Z1-dressuur of hoger.

In de merrielijn vinden we tevens de voor het KWPN verrichtingsonderzoek aangewezen hengsten Kwiek (Giovanni x Rhodium x Purioso) en Excaliber (Fürst Romancier x Krack C x Zichem).
-----
Vader is de stoere voshengst One Two Three. Hij laat zien dat hij alles voor een top dressuurpaard in huis heeft, model, maat, mentaliteit, motor, mechanisme!!!!!

Een paard voor de toekomst!!! Deze knappe vos heeft een bijzonder goed achterbeen en beweegt elke pas de berg op. Hij heeft de juiste instelling en werkwillig karakter.

Zijn vader Vivaldi is een pure stempelhengst van formaat maar ook zijn moeder Tolivia heeft inmiddels haar sporen binnen de fokkerij verdiend. Zij is zowel de moeder van Vitalis en van zijn broer My Vitality maar ook van de Spielberg dochter Dalivia, die op haarbeurt ons weer de aangewezen nazaat van Deparon, Oklahoma, heeft gegeven.

One Two Three is zadelmak en wordt op dit moment doorgetraind door MT Stables waar Cynthia Eggenkamp in zijn zadel zit. Hij wordt met beleid getraind en klaar gemaakt voor het verrichtingsonderzoek waar hij hopelijk dit najaar aan kan deelnemen.

One Two Three is goedgekeurd bij het KWPN en via de 2-daagse test eveneens goedgekeurd in Oldenburg en daarnaast ook erkend in Hannover.

Stamboom

Vader Glock's Toto Jr.
Grand Prix
Vader van vader Totilas
Grand Prix
v.v.v. Gribaldi
Grand Prix
m.v.v. Lominka
Elite, Pref, Prest, PROK
Moeder van vader Desperada
v.m.v. Desperados FRH
Grand Prix
m.m.v. Regentin
Staatspremie
Moeder Fiera Irene S
Elite, IBOP-dr., Sport-dr, PROK
Vader van moeder Zhivago
PSG/Inter I
v.v.m. Krack C
Grand Prix
m.v.m. Orendy
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Irene II
Elite, Pref., Prest, PROK
v.m.m. Purioso
Keur
m.m.m. Irene I
Keur, Prestatie