We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tutti Bella Donna A.K.M. is een chique merrie met een unieke olympische afstamming en verankerde genen voor de sport!  

Bella stamt af van de bekende hengsten Easy Game (Gribaldi x Schwadroneur) en Negro (Ferro x Variant). Beide hengsten zijn unieke top verervers en beide zijn vader van een Olympisch kampioen!
Bijzonder aan Easy Game is, is dat er uit relatief weinig dekkingen zeer veel succesvolle nakomelingen zijn geboren. Doordat hij recent is overleden en hij niet veel nakomelingen heeft voortgebracht, is Bella één van de weinige nakomelingen van deze hengst. Zij voert daarmee een unieke bloedlijn!
De bekendste nakomeling van Easy Game is de olympisch kampioen van 2021; TSF Dalera BB. Dalera is dus een halfzus van Bella en zij wordt momenteel gezien als nummer 1 dressuurpaard van de wereld. Dalera loopt succesvol op Grand Prix niveau met zeer hoge scores. Een halfbroer van Bella is de bekende Hèrmes N.O.P., die hoge ogen gooit op Grand Prix niveau onder Dinja van Lieren.  

Negro is op zijn beurt ook een top vererver en vader van een andere olympisch kampioen; de welbekende Valegro, die in 2012 goud won op de spelen van Londen. Negro is preferent verklaard vanwege de vele succesvolle nakomelingen die hij heeft. Meer dan de helft van zijn nakomelingen lopen op zeer hoog niveau. 

Bella is zelf gefokt en we hebben nog haar moeder, een halfzus- en broer van moeder en haar oma in bezit. Bella is daarmee de derde generatie van onze lijn. De moeder van Bella, O’Donna is een jonge merrie die komend jaar zadeldak gemaakt wordt en daarna in de dressuursport uitgebracht gaat worden.  De oma van Bella, One Wish, stamt af van de stempelhengst Indoctro. Zij is pas op latere leeftijd uitgebracht en heeft gepresteerd op Z niveau (springen en dressuur) en L SGW. Bella heeft daarmee in de derde generatie sterke springgenen verankerd liggen, wat zorgt voor een extra sterk achterbeen en een goede sportinstelling.

De oudste nakomeling van One Wish, een ruin v. Johnson uit 2012, loopt nu Z2 dressuur. Binnen twee wedstrijden heeft hij 5 winstpunten behaald en ook hij laat zeer veel aanleg tot verzameling en voor de hogere klassen zien. Alle paarden uit deze lijn hebben een krachtig achterbeen, een goede sportinstelling en aanleg voor de hogere (dressuur)sport.  De verwachting is dat Bella een zeer compleet dressuurpaard is die geschikt is voor het hogere werk. Ze heeft een heel vriendelijk en werkwillig karakter. Ook laat ze drie goede gangen zien, met een krachtig achterbeen en een extra draf. Ze laat nu al veel potentie voor de verzameling zien!

Bella gaat weg i.v.m. tijdgebrek omdat wij beiden jonge kinderen hebben. Ze gaat alleen weg naar een vijf sterren huis, waar zij alle kansen krijgt aangeboden. Bella groeit op in groepsverband en ze staat 24/7 op de wei. Ze komt dagelijks in de hand, is op tijd ontwormt en braaf op de trailer. Bella mag vanaf eind oktober naar haar nieuwe adres toe.  De vraagprijs is €9.500. Bel of app gerust om langs te komen of voor meer informatie. 

Stamboom

Vader Easy Game
Elite, D-OC, PROK, WFFS-free
Vader van vader Gribaldi
preferent
v.v.v. Kostolany
m.v.v. Gondola
Moeder van vader Evita XII
Elite, preferent, prestatie, PROK, staatsprämie
v.m.v. Schwardroneur
m.m.v. Elica
Moeder O'Donna
Vader van moeder Negro
Preferent
v.v.m. Ferro
Preferent
m.v.m. Fewrie
Keur, preferent, Prestatie
Moeder van moeder One Wish (Onita)
v.m.m. Indoctro
Preferent
m.m.m. Kinata
Keur