We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

5 sterren huis gezocht
Aansprekende 3 jarige merrie. Op de stamboekkeuring in juli heeft Pocahontas laten zien dat ze over 3 goede gangen beschikt en ook aan de exterieur eisen voldoet om de predicaten Ster en Voorlopig Keur te verdienen. Door haar goede optreden op de centrale keuring in Friesland werd ze als 5e geplaatst.

Haar broer is in 2018 als dekhengst goedgekeurd bij het AES en loopt momenteel in Groot-Brittannië in de dressuursport op Z niveau.
Pocahontas is het tweede veulen uit Ficola. Haar volle zus (3e veulen) is als veulen verkocht naar Spanje.

Het paard is fijn in de omgang , nog onbeleerd maar kent longeren, wasplaats, hoefsmid, trailer, etc Pocahontas luistert naar verscheidene "commando's" die handig zijn in het dagelijkse leven.

Uit deze stam komen ook: * Primeval Ucola, Internationaal Grandprix niveau * Zippo 1.40 Springen * Meerdere paarden op Z dressuur nivea * Predicaatrijke stam Kortom een interessant paard voor zowel sport als fokkerij. Prijsklasse €10.000 -15.000 Merrie is nog niet gekeurd maar alle keuringen zijn toegestaan

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless
Moeder van vader Thuja
Preferent, Prestatie
v.m.v. Negro
Preferent
m.m.v. Jasmijn
Keur, Preferent
Moeder Ficola
Voorlopig Keur, Prok
Vader van moeder Gribaldi
Preferent
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola
Moeder van moeder Akitacola
Elite, Eptm-(dres), Prok
v.m.m. Tuschinski
m.m.m. Ocola
Keur

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Centrale keuring Friesland 2023 3 jarige dressuur merries 5e