We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tweejarige springgefokte hengst (RIU VDS) aangeboden uit fantastische moederlijn, omdat we helaas niet alle fokproducten zelf aan kunnen houden.

Moeder (Jazz de coquerie x Taloubet https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1653453/j ) sprong zelf mee op de KWPN kampioenschappen en is een fantastisch springpaard. Deze moeder is gefokt door Cees Klaver en is nog steeds in ons bezit. Deze genen gecombineerd met de magnifieke Duits gefokte hengst Chacoon Blue zorgt voor een geweldige basis. 

Chacoon Blue, uit de moederlijn van de Olympisch kampioen Askan en vader van twee vice-Bundeskampioenen op rij! Chacoon Blue behaalde zelf onder zijn ruiter Philip Ruping meerdere plaatsingen in de wereldranglijsten. 

Gunstig geprijsd vanwege röntgenologische bemerking. Daarom niet geschikt voor de handel, maar wel voor iemand die voor normaal geld een geweldig springtalent wil bemachtigen. Staat momenteel nog in de opfok (in de Achterhoek) en is daar ook te bezichtigen. 

Paard in het filmpje op de KWPN kampioenschappen is de moeder van RIU VDS. Voor vragen of meer informatie bel of app met 0644292878.

Stamboom

Vader Chacoon Blue
Vader van vader Chacco-Blue
v.v.v. Chambertin
m.v.v. Mom's Contara
Moeder van vader Cindina
v.m.v. Cartoon
m.m.v. Widina II
Moeder J (J'Adore Dior)
Vader van moeder Jazz de Coquerie
v.v.m. Billy du Lys
m.v.m. Fleur de Coquerie
Moeder van moeder Taloubets Damiro
v.m.m. Taloubet Z
m.m.m. Korinne