We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij kochten Conchetta 2 jaar geleden aan als fokmerrie, bij ons heeft ze 2 veulens gehad die ook te bezichtigen zijn. Ze heeft tot niveau 1m20 gesprongen met vorige eigenaars, wij hebben wegens tijdgebrek er maar enkele keren mee gereden. Ze is een werkwillige merrie met genoeg bloed die altijd gaat springen, ook op wandeling is ze super braaf. In omgang heeft ze iemand nodig die kordaat is anders zou ze profiteren. Dressuurmatig beheerst ze volgende oefeningen: wijken, schouderbinnenwaarts, contragalop, vliegende wissels, begin van appuyeren en travers. Ze kan ook nog als rijpaard gebruikt worden.
Ze is drachtig van Brunetti Z, we kozen voor deze hengst om wat meer vermogen, maat en galop toe te voegen aan ons veulen. Conchetta heeft uit haarzelf een heel goede techniek en is een makkelijk te rijden paard. Conchetta haar volle broer Cristago sprong 1m40. Haar veulens hebben voldoende maat.
Wij hebben haar nooit laten keuren omdat we haar als fokmerrie gingen gebruiken, keuren kan kk.
We verkopen haar omdat we 2 toffe merrieveulens hebben uit haar waar we besloten hebben mee verder te gaan.
horsetelex: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1512318/conchetta-5
video 1 is Conchetta op 5jarige leeftijd
video 2 en 3 zijn haar volle broer
video 4 is Conchetta met haar veulen vorig jaar
meer info: +32496695472

Stamboom

Vader Cristallo
Vader van vader Cornet Obolensky
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Cassini
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Carthago
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.