We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Coco Flame (v. Upgrade) is een energieke, lieve merrie van 16 jaar. Stokmaat 1.60.

Is altijd veelzijdig gereden; M2 dressuur, viertal ervaring, kür op muziek, springen, crossen, buitenritten. Heeft in 2016 een veulen gehad.

Braaf op vreemd terrein, braaf op buitenrit zowel alleen als in groepsverband. Vindt het erg leuk om een buitenritje te maken of in het weiland gereden te worden.

Coco is een merrie die spanning op kan bouwen en hierdoor zenuwachtig kan worden. Met de juiste ruiter is ze hierin goed te corrigeren. Is hierdoor niet geschikt voor een onervaren ruiter

I.v.m. spat in beide achterbenen en atrose linksvoor niet meer geschikt voor hogere sport en springen. Dierenartsverklaring aanwezig. Werd voorheen M2 (+9) gestart. Heeft een sarcoid bij singelplek zitten, heeft ze geen hinder van. 

Heeft voor speciaal beslag (zooltjes) i.v.m artrose, loopt hier goed op. Heeft geen hinder van de spat op basisniveau. Kan nog prima reacreatief gereden worden of in de basissport uitgebracht worden.Geschikt als leerpaard en ook als fokmerrie.

Gaat alleen weg naar een goede plek.
Zadel in overleg over te nemen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.