We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jarco is een plaatje van een hengst. Hij heeft een prachtig sprekend hoofd met zeer vriendelijke ogen. 
Hij is braaf in de omgang en met poetsen, scheren, opzadelen, wassen enz. Jarco heeft onder het zadel een goede basis en is fijn te rijden. Hij is makkelijk in de aanleuning en wil graag werken. Ook voor de kar is Jarco braaf en verkeersmak. Jarco is een plaatje om te zien. Hij is functioneel gebouwd en heeft een mooie opdruk. Hij heeft een mooi front, correcte beenstanden en een goede bovenlijn. Jarco kan goed bewegen en gaat ongetwijfeld een fijn sportpaard worden. 

Jarco komt uit de bekende ‘fan Berltsum’ fokkerij. Uit deze fokkerij stamt ook de hengst Doeke van Berltsum die succesvol uitkomt in de Grand Prix dressuur. Jarco komt uit stam 36 en heeft een vol papier. Zijn moeder is ster preferent, grootmoeder ster preferent prestatie, overgrootmoeder ster preferent en vervolgens nog een ster preferente merrie. Doeke fan Berltsum is een broer van de moeder van Jarco. Al met al een goed fokkende (sport) stam. 

Stamboom

Vader Tymen 503
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Onne 376
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.