We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

 
Hierbij zetten wij ons stoere paard Hotmail te koop. Hotmail is 11 jarige ruin van Emilion X Voltaire. 
Momenteel is Hotmail L1 dressuur geklasseerd en heeft hij scores behaald van 66%, Hotmail is erg makkelijk te rijden en is bijzonder licht in de hand. 
Hotmail heeft veel aanleg voor het springen, en hij vind dit zelf ook enorm leuk! Hij kijkt zelf goed mee in het parcours en neemt zijn ruiter echt hierin mee. Hotmail is 1.00 meter geklasseerd, maar thuis springt hij gemakkelijk 1.25+ cm. Helaas is hij op wedstrijden bij zowel zijn vorige eigenaar als bij ons niet hoger uitgebracht, met de juiste ruiter kan Hotmail hierin nog veel stappen maken!
(Voor filmpjes graag een whatsapp sturen naar 0648191352) 

Hotmail is ook zeker niet bang aangelegd! Wij hebben met hem een koetsentocht door het dorp gedaan, en hij vond dit echt geweldig! Hij kijkt nergens van op, en is met rijden enorm braaf op vreemd terrein.

Doordat ik een paardensport opleiding gevolgd heb, is Hotmail een jaar lang elke week mee geweest naar de school locatie en hebben er verschillende mensen op gereden. Hotmail is dus zeker geschikt als een paard voor de Paardensport opleiding en ook als Orun paard!

Hotmail is een heel lief, maar ook een gevoelig paard. Hierdoor vinden wij Hotmail niet geschikt voor een beginnende ruiter. 

Hotmail heeft geen stalgebreken, maar hij staat niet graag alleen. Hij is braaf bij de smid, dierenarts en tandarts. En loopt gemakkelijk de truck/trailer op.
Wij hebben Hotmail nooit laten keuren.Maar
hij heeft bij ons geen blessures oid gehad. 

Stamboom

Vader Emilion
Vader van vader Wellington
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ramirha
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Talanda
Vader van moeder Voltaire
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kalanda
v.m.m.
m.m.m.