We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

PRIJS VERLAAGD VOOR EEN SNELLE VERKOOP (€13.500 INCL BTW)

Super lieve brave merrie van 4 jaar oud met correcte gangen, For Romance x Uphill, 1.67/68m. In ons bezit sinds veulen dus volledige geschiedenis bekend. Ook al is ze heel braaf en relaxed ze kan natuurlijk soms dingen spannend vinden, dus niet een paard voor een beginner of onzekere ruiter. Maar ze gaat niet bokken, rennen of steigeren, ze is echt heel eerlijk.

Ze was als 3 jarige heel rustig zadelmak gemaakt en daarna en hele tijd niet gereden. Dit jaar weer rustig opgepakt en is de laatste 2 maanden echt in training geweest. Ze is heel licht in de mond en loopt vanzelf makkelijk in een ronde aanleuning, maar moet nog stabieler en sterker worden, dus we zijn bezig zodat de hand meer gaat volgen en het contact beter pakt. Ze is helemaal niet heet of sensibel, je kan goed met je been aanzitten maar je moet een zachte hand hebben.

Ze is heel makkelijk in de omgang, bij de smid, makkelijk te laden in de paardenwagen, alleen in de bak rijden of met meerdere paarden is geen probleem etc. Ze is volledig röntgenologisch gekeurd in oktober 2022 en goed bevonden voor de sport. Overkeuren mag (kosten koper) het liefst bij ons op locatie om mogelijke risico's van het vervoeren te beperken.

Ze is geschikt voor een amateur ruiter met wat ervaring die het leuk vindt om een  jong paard verder op te leiden. Ook interessant voor de fokkerij.

De merrie staat in Kwadijk (Noord Holland). Voor meer info of afspraken graag Whatsapp sturen naar 0657702294 (liever niet bellen ivm werk).


Stamboom

Vader For Romance
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Uphill
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. San Remo
m.m.m.