We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Parvano (For Ferrero x Chapter Leatherdale) is een chique donkere ruin met drie zeer goede, soepele basisgangen. Zijn moeder (Chapter Leatherdale x Junior STV) komt uit een zeer goede dressuurstam. Haar halfbroer was de goedgekeurde dekhengst Chin Chan (Samba hit II x Junior STV) van hengstenhouderij de Ijzeren man, inmiddels is hij verkocht naar Japan waar hij grand prix loopt. Keep kalm (Samba hit II + junior STV) ook een half broer van haar loopt in België lichte tour. Haar moeder Parona liep Zwaar 2 dressuur. Parvano's moeder en volle zus (=veulen van dit jaar) zijn ook bij ons te bezichtigen.

Parvano is een lief paard dat voor een 3-jarig paard al goed in de hand is (zie filmpjes). Dagelijks gaat hij met de andere paarden aan een touw mee naar de wei, Hij is sociaal naar de andere paarden en pony's, gaat gemakkelijk op de vrachtwagen (bijna dagelijks), geeft braaf zijn voetjes, laat zich flink bekappen, kent spelende kinderen, hij laat zich gemakkelijk afspuiten en wassen, ziet rondom de wei veel beweging van landbouwvoertuigen, wandelaars, enz. Kortom een super fijn dressuurpaard om verder mee aan de slag te gaan.  Hij kent het longeren en is nu klaar om verder onder de man opgeleerd te worden.

Parvano is hier geboren op 6 mei 2020. Zijn wolfstandjes zijn getrokken en zijn entingen + ontwormingen zijn netjes in orde. Hij is 1,68m groot.
Parvano staat in België (Ravels), net over de Nederlandse grens (Baarle Nassau/Goirle/Poppel).
Voor meer info kan je ons contacteren op het gsmnr 0032 474 86 24 26 (Liefst na 16u).

Stamboom

Vader For Ferrero
Vader van vader For Romance
v.v.v. Furst Romancier
m.v.v. Gesina
Moeder van vader Dubai Millenium
v.m.v. Don crusador
m.m.v. Wisconsin II
Moeder Isabella V.S.
Vader van moeder Chapter Leatherdale
Aangewezen, Prok
v.v.m. Lord Leatherdale
m.v.m. Wiegro
Elite, preferent, ibop-(dres), sport-(dres), Prok
Moeder van moeder Parona
Elite, sport-(dres), prok
v.m.m. Junior STV
m.m.m. Erona
ster, preferent, prestatie