We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

André van het Hutveld  

Half broer van Zweeds kampioen!  

André is een bruin hengstenveulen van Don’t Touch Tiji Hero. Hij is geboren op 01/06/23 en komt uit onze fokmerrie Utahbridge. Utahbridge heeft het prestatie predicaat bij KWPN en komt uit de bekende Silverbridge-stam merrielijn 1, fokfamilie 1701. Hiermee heeft André een zeer sterke moederlijn achter zich!!  Verder is André een sterk en stevig gebouwd veulen met een correcte beenstand.  

Moeder Utahbridge heeft een zeer goede techniek boven de sprong, heeft een goed karakter en was makkelijk te rijden. Door een blessure is ze zelf op jonge leeftijd uit de sport gehaald.  

Utahbridge is tevens moeder van Chopard19 (v. Colandro). Chopard werd deze zomer Zweeds kampioen met Ebba Danielsons bij de young riders!! Voordien sprong Chopard19 tot op 1m55 niveau met Taizo Sugitani.  

Daarnaast is Utahbridge ook moeder van Eastbridge TAG (v. Phin Phin). Deze merrie sprong op 1m35 niveau. Verder gaf Utahbridge in het verleden reeds Baybridge (v. Tygo), deze merrie was opnieuw moeder van Infinity (v. Tangelo vd Zuuthoeve) die momenteel op 1m45 niveau wordt uitgebracht door Tom Schellekens.  

Grootmoeder Noblesse behaalde het sterpredicaat en is moeder van Touplesse (v. Corland). Touplesse sprong tot op 1m50 niveau. Verder is zij ook moeder van Poorbridge (v Poor Boy) 1m45 niveau. En is ze moeder van de merrie Skybridge (prest en sport predicaat). Skybridge liep zelf op 1m35 niveau en ging nadien in de fokkerij. Ook zijn bleek een bijzonder goede fokmerrie. Zo goed als al haar nakomelingen presteren goed in de internationale sport!Waarvan Westbrige 1m60 niveau, Zazabridge 1m50, Dollar Bridge TAG 1m50, Firebridge TAG 1m45, Greenbridge TAG en Hellobridge TAG beiden 1m30.    

Vader Don’t Touch (Diamant de Semilly x Chin Chin) had een eindeloos vermogen, veel bloed en genoeg maat! Hij vererft intelligente en werkwillige paarden met een enorme power in het achterbeen.  

Hier in België hebben verschillende topruiters een jonge Don’t Touch op stal staan. Dourkan Hero is 1 van zijn zonen die het momenteel enorm goed doet in de sport!

Stamboom

Vader Don't Touch Tiji hero
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Utahbridge
Vader van moeder Hold Up Premier
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Noblesse
v.m.m. Hamlet
m.m.m.