We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aparte verschijning, echt een talent voor de toekomst!
Deze Royal Dream ACB is een schitterende merrie om te zien, kan super bewegen en is lief in de omgang. Ze is zeer elegant, beweegt met veel kracht en afdruk. Ze is royaal ontwikkeld, verwachtte eindmaat zal zo'n 1.68 zijn. Vader Hero ACB loopt lichte tour en bereikte als jong paard de PAVO en Subli Cup Finale. Uit de moederlijn komen vele succesvolle paarden die veelal bij professionele ruiters en amazones terecht komen. Echt een paard voor de toekomst, enkel te koop omdat wij reeds haar volle zus hebben die Vrl keur is en volle broer GGK.

Rontgen ggk april 2023, PROK en D-OC in bezit

Afstamming Hero ACB x Dreamboy x Santano. Volle zus Oh My Dream werd vorig jaar voorlopig keur met prachtige cijfers, 75 exterieur, 75 stap, 85 draf, 80 galop en 85 houding. Haar volle broer Next One is ggk bij zowel AES als NRPS. Een bewezen combinatie! Royal Dream is geschikt voor (top)sport, maar ook voor de fokkerij zeer interessant. Haar moeder was als veulen kampioen van Utrecht en is nu slechts 1 nakomeling verwijderd van het Preferentschap. Oma Danique is prok preferent en bijna prestatie. Uit deze moederlijn komen diverse top paarden, zoals o.a. VSN winnares Celanique, Elite merrie Its a Dream, Kiss ACB en Pavo topper MR Toto ACB. Ze is bij ons geboren en opgegroeid, ze staat nu nog in de weide, maar is gewoon te bezichtigen. Onze voorkeur heeft dat ze het weideseizoen nog hier afmaakt in haar vertrouwde groep. Ze kan evt daarna nog enige tijd bij ons blijven in overleg. Ze is van veulen af aan veel in de hand geweest. Keurig bijgehouden qua hoefsmid en ontwormen. 

Diverse video's beschikbaar op instagram van Royal Dream en familie, @acbdressuur
Tevens via whats app 0031-6-51212930
U bent van harte welkom om haar te bezichtigen prijsklasse 15-17k

Stamboom

Vader Hero ACB
NRPS AES GGK, KWPN ster ibop prok d-oc
Vader van vader Zhivago
KWPN PSG
v.v.v. Krack C
KWPN Grand Prix
m.v.v. Jazz
KWPN Keur Grand Prix
Moeder van vader Tanetta
Elite Preferent Prestatie
v.m.v. Havel
KWPN Grand Prix
m.m.v. Nanetta
Ster Prok
Moeder Just A Dream ACB
D-OC
Vader van moeder Dreamboy
KWPN Keur Grand Prix
v.v.m. Vivaldi
Keur
m.v.m. Ferro
KWPN Grand Prix
Moeder van moeder Danique ACB
Preferent Prok
v.m.m. Santano
KWPN
m.m.m. Ninique
Ster Preferent