We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Casa Sanchez, een adembenemende 6-jarige PRE ruin met een indrukwekkend verhaal. Met zijn elegante uitstraling, uitstekende prestaties, vriendelijk karakter en het vermogen om een ​​ruiter een fijn en veilig gevoel te geven, is Casa Sanchez een paard dat je hart zal overwinnen.

🌟 Ras: PRE (Pura Raza Española) 🌟 Leeftijd: 6 jaar oud 🌟 Geslacht: Ruin

Casa Sanchez hebben we op driejarige leeftijd van zijn Spaanse eigenaar gekocht. We hebben met geduld en passie aan zijn training gewerkt, wat heeft geresulteerd in een paard dat klaar is om zijn volgende avontuur aan te gaan. De gehele opleiding van Casa Sanchez is gefilmd voor Paardgeluk.nl, de online manege, dus alles is gedocumenteerd.

🏆 Prestaties: Casa Sanchez heeft zijn veelzijdigheid bewezen door zich te onderscheiden in verschillende disciplines. Met trots kunnen we melden dat hij momenteel L2 startgerechtigd is. Hij is de L1 doorgevlogen. Zijn gracieuze bewegingen en harmonieuze samenwerking maken hem een ​​plezier om mee te werken in de dressuurring. Wij hebben Casa Sanchez gestart tussen de paarden. Een jeugdruiter kan hem vanwege zijn hoogte ook gewoon starten bij de pony's. Maar dat is niet alles! Casa Sanchez toont ook zijn atletische vaardigheden in het springen, waarbij hij met enthousiasme en precisie leuke sprongen maakt. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in de eventing, wat getuigt van zijn moed en bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook vindt hij buitenrijden in het bos ook leuk en kan hij zowel alleen, als voorop maar ook in de groep mee.

🌿 Karakter en Sociaal Gedrag: Wat Casa Sanchez echt bijzonder maakt, is zijn warme en vriendelijke karakter. Hij is een ware heer in de omgang en geniet van de interactie met mensen. Zijn sociale aard is ook duidelijk te zien in zijn harmonieuze samenleving met andere paarden. Of hij nu op stal is of in de wei, Casa Sanchez zorgt altijd voor een positieve sfeer om zich heen. Bovendien heeft hij het unieke vermogen om zijn ruiter een fijn en veilig gevoel te geven, wat van een onschatbare waarde is voor een succesvol partnerschap.

🩺 Gezondheid en Keuring: De gezondheid en het welzijn van Casa Sanchez staat bij ons voorop. We hebben hem op 5-jarige leeftijd beleerd en vorig jaar is hij volledig klinisch en röntgenologisch goedgekeurd als sportpaard door de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Dit getuigt van zijn uitstekende conditie en geschiktheid voor intensievere sportieve prestaties. Alle herkeuringen zijn uiteraard toegestaan k.k.  Casa Sanchez gedraagt zich voorbeeldig bij de hoefsmid, tandarts en osteopaat, ook op de vrachtwagen en in de trailer is hij makkelijk te vervoeren.

Casa Sanchez staat klaar om zijn volgende avontuur met een liefdevolle eigenaar aan te gaan. Als u op zoek bent naar een partner die zowel prestatiegericht als vriendelijk is, en u dat fijne en veilige gevoel geeft, dan is Casa Sanchez de perfecte match voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​afspraak te maken en deze buitengewone ruin persoonlijk te ontmoeten. U zult onder de indruk zijn van zijn charme, talent en betrouwbaar karakter. Mis deze kans niet om Casa Sanchez in uw leven te verwelkomen en samen mooie herinneringen te creëren! 🌟 

Stamboom

Vader Fonema A
Vader van vader Claudio Vives
v.v.v. Cesar VI
m.v.v. Carmela V
Moeder van vader Fernanda II
v.m.v. Peru III
m.m.v. Presumida
Moeder Africana HRE
Vader van moeder Divino XVIII
v.v.m. Carmelo II
m.v.m. Divina XXIX
Moeder van moeder Orgullosa CV
v.m.m. Sigiloso III
m.m.m. Usurpadora III