We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas kunnen we niet alles houden en daarom bieden wij, dit super leuke hengstveulen uit een bewezen sportstam (Floriaantje stam) te koop aan.

Dit Ferdeaux veulen heeft alles in huis om een goed sportpaard te worden. Hij beschikt over 3 goede gangen en komt uit een heel goed lijntje. Zijn halfbroer heb ik in de Grand Prix uitgebracht en was een geweldig paard met een heel lief karakter.
Deze hengst had een enorme instelling om te werken, net als de andere paarden die ik gereden heb uit dit lijntje. .

De moeder van Trooper is Ricordate M. Haar heb ik uitgebracht in de Z2 voor het sportpredicaat, maar ook zij had wel meer in haar mars. Oma Idate M liep Z2 dressuur. Zij bracht een Z2 paard en een ZZZ paard. Overgrootmoeder Ricorda  bracht een ZT paard (Ferdinant A.H.) en een Z2 paard. Ze was ook de overgrootmoeder van onder meer T-date M welke ik ook in de ZT heb uitgebracht.. Zij bracht op haar beurt weer Intermezzo en deze heb ik in de Prix st. George uitgebracht, waarna hij is verkocht.

Trooper zal naar verwachting ergens tussen de 1.65 en 168 groot worden.

Stamboom

Vader Ferdeaux
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ricordat M
Vader van moeder Cocktail
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Cavalcadour
m.m.m.