We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Praline is een mooie zwartbruine merrie van 1.73m. Ze is makkelijk in de omgang en heeft een zeer werkwillig karakter. Ze is zadelmak, maar verder redelijk groen. Ze heeft pas twee keer onder het zadel een sprong gemaakt, maar pakt dat heel fijn op. Ze lijkt erg voorzichtig op de sprong en lijkt ook veel vermogen te hebben. Kortom, een hele fijne merrie om mee aan de slag te gaan!  

Vader van Praline is de nu 8-jarige hengst Kensington ES (Cornet Obolensky x For Pleasure) die momenteel succesvol op internationaal 1.40m niveau springt en heel veel potentie lijkt te hebben om straks op het allerhoogste niveau te gaan lopen. Uit de merrielijn van Praline komen vele internationale springpaarden voort. Grootmoeder Robine (Burggraaf x Purioso) liep internationaal 1.40m niveau en gaf 1.60m springpaard Ayrton (v Cantos). Uit dezelfde merrielijn komen ook de goedgekeurde hengst Tygo (Numero Uno x Purioso) en Edgar (Warrant x Purioso), die momenteel onder Kim Emmen succesvol uitgebracht wordt tot 1.60m niveau. Moeder Haline liep zelf niet in de sport, maar heeft al een aantal fijne nakomelingen gebracht. Haar veulen Spot On (v. Candy de Nantuel) werd vorig jaar verkocht op De Wolden Summersale.  

Ben je op zoek naar een fijn paard om verder op te kunnen leiden? Dan is dit jouw kans! Gezien de interessante merrielijn waar vele goede springpaarden uit voortkomen, is Praline ook zeer geschikt om (eventueel in de toekomst) in te zetten als fokmerrie. Praline is door ons gefokt en heeft d-OC predicaat. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Stamboom

Vader Kensington ES
D-OC, Stb., WFFS-free
Vader van vader Cornet Obolensky
v.v.v. Clinton
m.v.v. Rabanna van Costersveld
Moeder van vader Athletin
v.m.v. For Pleasure
m.m.v. Vandine
Sport(spr)
Moeder Haline
Ster
Vader van moeder Warrant
Premiehengst, Stb.
v.v.m. Numero Uno
pref, WFFS-free
m.v.m. Karanta
keur, pref, prest
Moeder van moeder Robine
Elite, pref, prest, prok, sport(spr)
v.m.m. Burggraaf
pref, Stb
m.m.m. Domine
pref, pres, ster