We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: OOST-WEST EN MIDDELBEERS
FOKKER / CONTACT: Mw. I.P.J. van Santvoort - +31 6 22062858
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
---
3 x top hengst = top veulen
Torius SC is een nog piep jong veulen met de genen van louter top dressuurhengsten!
Hij beweegt met veer van de grond met een goed ondertredend achterbeen. 

Ga jij straks aan de slag met deze toekomstige topper?
-----
Moeder is de jonge merrie Oyria SC. Haar vader is niemand minder dan de legendarische Totilas. Torius SC is haar eerste nakomeling.

Grootmoeder is de Elite, IBOP-dr., PROK gekeurde Gyria S (v. Vivaldi). Ze werd op Z1 niveau in de sport uitgebracht en noteerde bij haar IBOP-test 2x het cijfer 8 voor haar stap en haar rijdbaarheid en bewerkbaarheid. 

Overgrootmoeder is de Ster, EPTM-dr. en PROK gekeurde merrie Uyria S (v. Burggraaf). Gyria S is haar enige nakomeling.
-----
Vader Sir Donnerhall is één van ’s werelds beste hengsten – de nummer 3 van de WBFSH-ranking! 

Sir Donnerhall I breekt met zijn vererving record na record.  Zo wonnen, naast Special Diva OLD en Smirnoff, de van hem afstammende volle broers en zussen Cindy OLD, Sir Heinrich, Candy OLD, Caty OLD en Casey OLD de gouden medaille op het Bundeschampionat. Candy OLD en Casey OLD waren daarnaast Oldenburger kampioensmerries en voeren daarmee de lijst aan van meer dan 369 geprimeerde Sir Donnerhall I-dochters aan. Candy OLD won daarnaast de bronzen medaille op het WK-jonge dressuurpaarden. Sa Coeur veroverde tweemaal de titel tijdens het WK-jonge dressuurpaarden, was met 2,31 miljoen Euro de absolute P.S.I.-veilingtopper en is inmiddels zeer succesvol in de internationale Grand Prix.  

De internationaal succesvolle Grand Prix-nakomelingen van Sir Donnerhall I , waaronder Sai Baba Plus, Semper Fidelis, Sir Heinrich M, Sir Deauville, Sunshine Tour, Syriana, Sir Fashion, bezorgden hem een plaats in de Top 15 van de WBFSH-ranking van ’s werelds beste dressuurverervers. Verder bracht Sir Donnerhall I 101 gekeurde zonen, waaronder vele kampioenen en premiehengsten als ook de bronzen medaille winnaar Sir Olli op het WK-jonge dressuurpaarden. 

Vele dochters van Sir Donnerhall I werden hengstenmoeder, te zien aan de kampioenshengsten Bonds, Feinrich en For Romance I, de premiehengst For Romance II, de Westfaalse kampioen Fürst Magic, de Bundeskampioen Revenant en de Oldenburger kampioensmerrie, Bundeskampioene en P.S.I. veilingtopper Fasine OLD. Sir Donnerhall: Duitslands meest zekere dressuurvererver ooit!

Stamboom

Vader Sir Donnerhall I
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v. Sandro Song
m.v.v. Loretta
Elite
Moeder van vader Contenance D
Elite, Staatspremie
v.m.v. Donnerhall
m.m.v. Contenance II
Moeder Oyria SC
Vader van moeder Totilas
Grand Prix
v.v.m. Gribaldi
Grand Prix
m.v.m. Lominka
Elite, Pref, Prest, PROK
Moeder van moeder Gyria S
Elite, IBOP-dr., PROK, Z1
v.m.m. Vivaldi
PSG/Inter I
m.m.m. Uyria S
Ster, EPTM-dr. PROK