We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pherusa is een prachtige, diepzwarte merrie die de tijd heeft gekregen om te groeien en ontwikkelen. Ze is opgegroeid in een kuddeomgeving, met dagelijkse weidegang en ruime tijd in de paddock. Nu is ze klaar om de volgende stap te zetten en onder het zadel te worden getraind. Ze laat nu al indrukwekkende gangen en een uitmuntende draf zien.

Ze volgt echt in de voetsporen van haar vader, Deifeldts King van de Landhorst (zie laatste foto), die onlangs de Lichte Tour heeft gewonnen onder Jean René Luimes en de tweede plaats heeft behaald in de Inter 1 in Westervoort.

Pherusa toont veel potentieel en lijkt een topper in wording te zijn! Ze gedraagt zich goed bij de hoefsmid en in de omgang. Vanwege haar leeftijd is ze niet geschikt voor beginners, maar ze zou perfect passen bij een ambitieuze dressuurruiter die op zoek is naar een veelbelovend talent voor de wedstrijdsport!

Stamboom

Vader DEIFELDT'S KING VAN DE LANDHORST
Inter 1
Vader van vader DEIFELDT
VB
v.v.v. ZETHAR
Grand-Prix
m.v.v. NARONA
keur, pref
Moeder van vader KIONA
Prok, sport(dr),ster
v.m.v. ABRILON
prok, ster
m.m.v. WILLONA
keur
Moeder ICARA
Vader van moeder ABRILON
v.v.m. AHOY
m.v.m. NARONA
Moeder van moeder OSIRA
v.m.m. DEMOCRAAT
m.m.m. ARONY