We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tiramisu 11-6-2023

Tiramisu is een mooi correct gebouwd merrie veulen (Las Vegas X Totilas) met 3 mooie gangen. Tiramisu is al veel in de hand geweest en is erg mens gericht. een veel belovend veulen voor in de sport en fokkerij!

Moeder Mind toti-elf (totilasXvivaldi) is een mooie zwarte stermerrie, uit de moederlijn komt een middentoer paard en meerdere Z1 en Z2 paarden. na het afspenen zal de merrie weer onder het zadel herpakt worden.

vader Las Vegas (FERDEAUX X WYNTON)  heeft de Pavo-cup voor vijfjarige paarden gewonnen met een topscore van 285,2.  In de selecties voor het W.K. van 6-jarige dressuurpaarden lieten ze gelijk hun kwaliteiten zien. Wat een prachtige combinatie en wat een power heeft Las Vegas. Ze werden zonder twijfel geselecteerd voor het W.K. in Ermelo en lieten daar in de eerste kwalificatieproef gelijk hun kunnen zien. Ze kregen een 9.8 voor de draf, een 10 voor de galop en een 9.6 voor toekomstperspectief wat resulteerde in een eindscore van 9.42 punten en daarmee een 2e plaats.

Al met al is Tiramisu een prachttig veulen om over 3 jaar de sport mee in te rijden, voor meer informatie neem gerust contact op doormiddel van een apje of een telefoontje.

Stamboom

Vader LAS VEGAS
D-OC, Stb., WFFS-free
Vader van vader FERDEAUX
stb
v.v.v. BORDEAUX
pref, Stb.
m.v.v. PART TWO
pref, prest, ster
Moeder van vader DALIA DELIN
prok, ster, voorl.keur
v.m.v. WYNTON
pref, Stb.
m.m.v. ZERRODELIN
prok, VB
Moeder Mind toti-elf
ster
Vader van moeder TOTILAS
prok, Stb., WFFS-free
v.v.m. GRIBALDI
Elite, pref
m.v.m. LOMINKA
Elite, pref, prest, prok
Moeder van moeder ELEVEN
vb
v.m.m. VIVALDI
pref, Stb., WFFS-free
m.m.m. NANET
ster