We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij hebben weer plek voor trainingspaarden op onze locatie in Kamerik!

Onze kleinschalige trainingsstal biedt mogelijkheid voor verschillende trainingen:
- Wedstrijdgericht dressuur (uitbrengen tot Lichte Tour)
- Revalidatietraining
- Grondwerk en trailerladen
- Oplossingsgerichte training
- Begeleiding en opleiding van combinaties
- Verkoop
- Zadelmak maken

In de zomer staan de paarden overdag lekker op de wei, op een eigen stukje of in een klein groepje. In de winter komen ze naast de trainingen bij ons los in de bak. Paarden krijgen onbeperkt ruwvoer hooi/kuil aangepast op het paard.
Trainingen worden wekelijks vastgelegd op video en gedeeld met de eigenaren. Verder is langskomen op afspraak altijd mogelijk en passen we trainingen aan op het paard in samenwerking met onze klant. Wij beoordelen paarden/pony's niet op ras of afstamming en kijken naar het individuele karakter en de wensen van de klant om training daarop af te stemmen.
Wij werken volgens het principe 'iedere dag iets leren' en vinden een correcte basis heel belangrijk. Dit doen wij met een plan, een duidelijke structuur en consequent handelen met belonen, waarbij het paard gericht tot leren komt. Dit zodat het paard plezier krijgt in het werk en kan ontwikkelen tot een echte happy athlete!

Meer info te vinden via www.horsedreams-tc.nl
Neem gerust contact op voor een afspraak, ook om eens vrijblijvend langs te komen.
Contact mogelijk via mail: info@horsedreams-tc.nl
Of Manon: 06-23615235 (let op beter sms of whatsapp want wegens veel op het paard slecht telefonisch bereikbaar, terugbelverzoek kan wel)