We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Jaimy is een 12 jarige Welsh sectie B merrie, van Spring Dream Monarch, ze is 127,5 cm en daarmee een kleine C-pony.

ALLEEN 5 ✨ is goed genoeg.

De voorkeur ligt bij een klein en jong ruitertje met de juiste begeleiding, zodat ze daar nog lang mag blijven. Aan huis zou helemaal fantastisch zijn, waar ze ook lekker de hele dag buiten mag zijn. Een eigenaar met ervaring eigen paarden/pony's of de juiste begeleiding vinden we belangrijk!

Jaimy is een zeer lieve pony in de omgang, onder het zadel een pittige voorwaartse dame. En ze is daarnaast natuurlijk mega knap.. 💖

Een heel onzeker ruitertje is daarmee minder geschikt, met de juiste begeleiding kan je wel heel veel leren van deze pony.

Onze dochter heeft Jaimy gekregen toen ze 6 jaar oud was. Ze is met haar de afgelopen 7 jaar gestart van AA bixie naar het L2 dressuur +11 vorig jaar het outdoor seizoen afgesloten met een kringkampioenstitel in het L2. Springen vind Jaimy minder leuk, een klein sprongetje is wel oke maar niet te hoog hiermee zijn ze alleen in het Bixie gestart.

Spelletjes, buitenritten, verkleden, pimpen, zonder zadel en hoofdstel, alleen halstertje.. heel veel LoL met je KnoL… Bokken, rennen, stijgeren of ervandoor gaan heeft ze in haar jonge jaren veelvoudig geprobeerd, maar ze is haar ‘wilde’ haren duidelijk verloren.

Wel is het een dame die veel beweging vereist. Bij voorkeur dagelijks overdag naar buiten of zelfs
24-7 bij goed weer. Verder is ze veel gewend Binnenrijden, buitenrijden op wedstrijd gaan, trailer laden, ze is braaf bij Dierenarts en hoefsmid.

 Jaimy gaat NIET naar een manege of handelaar. Jaimy krijgt al haar spullen mee, bij het perfecte huis is prijs bespreekbaar. Richtprijs € 5.000 / € 7.500 Keuren mag uiteraard k.k.

Stamboom

Vader Spring Dream Monarch
Vader van vader Mintfirld Aristocrat
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Spring Dream Olivia
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Karsl Jazmyn
Vader van moeder Carolina’s Wildvard
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Euatth Oprah
v.m.m.
m.m.m.