We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uit de helaas dit jaar overleden hengst Denzel van 't Meulenhof is bij ons een prachtig hoogbenig groot en correct veulen met veel schwung en vering geboren. (Geb 27-06-2023)
Denzel van 't Meulenhof  x Diamant de Semilly De helaas dit jaar overleden hengst Denzel van 't Meulenhof is goegekeurd bij Zangersheide en  recent erkend door het KWPN op basis van de uitzonderlijke prestaties van zijn nakomelingen. Denzel van ’t Meulenhof sprong zelf onder het zadel van Jimmy Vermeulen op 1,30m-niveau. Zijn oudste nakomelingen zijn inmiddels tien jaar, waarvan meerdere op het hoogste niveau (1,60m) in de sport lopen. Daaronder de KWPN-hengst Ipsthar, Nixon van ’t Meulenhof, Oeli R  en I. Denzel van ’t Meulenhof. Daarnaast springen meerdere nakomelingen op 1,45m- en 1,50m-niveau in de sport.
Moeder Polka du Carel (Diamant de Semilly x Narcos x Quidam) sprong zelf 1.45m. Int. https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1743595/polka-du-carel
Diamant de Semilly: prestatiehengst en topvererver. Teamgoud 2000 en 2002 en winnaar van vele grote prijzen.
Narcos II: zelf als 5 jarige Frans kampioen en sprong op het hoogste niveau. Vader van een enorm aantal goede springpaarden en goedgekeurde hengsten. Quidam de Revel: O.S 1992, eur. kamp. 91,95,96,97 en winnaar van talloze int. GP's

Stamboom

Vader Denzel van 't Meulenhof
WFFS-free
Vader van vader Marius Claudius
1.60 spr
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Narcotique de Muze
1.50 spr
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Polka du Carel
1.45 spr
Vader van moeder Diamant de Semilly
First Premium 1.60 spr
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Narcos
m.m.m.