We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De allerliefste welsh merrie zoekt een nieuw huisje. Ze is 10 jaar oud en 115 cm (een A pony dus). Echt een plaatje om te zien,met een heel zacht karakter. Ze heeft een goed stamboek papier (Ysselvliedt pony) en de afgelopen jaren veulentjes gekregen. Dit is in de toekomst zeker nog mogelijk, kan enorm goed bewegen dus naast de sport ook interessant voor de fokkerij! 

In november is ze rustig aan zadelmak gemaakt en ze wordt nu regelmatig gereden door een 7 jarig meisje. Mijn dochter rijdt er los mee rond in onze open piste in stap, draf en galop. Met of zonder andere ponies in de piste. 

Er zit echt geen kwaad in deze pony, wil altijd haar best doen en zal nooit bijten of schoppen of iets doen wat niet mag. Ze vindt het wel fijn als je rustig bent om haar heen, ze kan soms dingen wat spannend vinden. Onder het zadel kan ze soms in galop de eerste keer wat versnellen, mijn dochter krijgt haar zo weer terug en heeft een veilig gevoel op haar. Ook mijn jongste dochter van 5 stapt haar wel eens uit en dat gaat top. Ze wordt hier rustig verder getraind en eventueel mee op concours genomen indien ze nog niet verkocht is.

Ze was heel braaf bij de smid, met scheren, wassen en staat zelfs in een stal met een Vlaamse reus (konijn). Loopt braaf mee met mijn jongste dochter over het erf en staat stil met poetsen. Echt een lieverd die enkel naar een heel fijn plekje gaat.  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.