We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NEDERWETTEN
FOKKER/CONTACT: Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6-53128536
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
Mijn zussen Kyjade S en Fade-S springen op internationaal 1.35m. en 1.45m. niveau!T

Trevor S is een sterk gebouwd springveulen met een krachtige galop. Hij stamt uit een merrielijn die bol staat van de internationale springpaarden tot op het allerhoogste niveau. Trevor S is een springtalent voor de toekomst. 
-----
Moeder is de Keur merrie Hyjade S Z (v. Hornet Rose). Zij werd op 1.10 m niveau in de sport uitgebracht en werd al snel voor de fokkerij ingezet. Bij haar merrietest noteerde ze tweemaal het cijfer 8 voor vermogen en instelling. Hyjade S Z  is onder andere de moeder van het 1.35m. springpaard Kyjade S (v. Eldorado van de Zeshoek) en het internationale 1.45 m. springpaard Fade-S (v. Andiamo) - Faramarz Babolhavaeji (IRI).

Grootmoeder Jade (v. Esteban) bracht de 1.35 m. Elite, Sport-spr. merrie Ushi S (v. Heartbreaker) welke succesvol in het 1.35 m. werd uitgebracht. Tevens bracht zij het 1.25 m. Internationaal springpaard Zephyr S (v. Mermus R). 
-----
In de merrielijn vinden we een keur aan internationale springpaarden, waaronder Africa (v. Guidam) internationaal 1.60m. -  Michael Greeve (NED), het 1.60m. springpaard Zuidhoeve (Tangelo v.d. Zuuthoeve)  en de goedgekeurde hengst en 1.50m. springpaard APPLAUS (v. Unistar ).

Stamboom

Vader Glasgow vh Merelsnest
1.65m.
Vader van vader Nabab de Reve
1.60m.
v.v.v. Quidam de Revel
1.60m.
m.v.v. Melodia en Fa
Moeder van vader Wendelina vh Merelsnest
1.50m.
v.m.v. Darco
1.60m.
m.m.v. Idjaz-C
Moeder Hyjade S Z
Keur, 1.10m.
Vader van moeder Hornet Rose
v.v.m. Quidam de Revel
1.60m.
m.v.m. Gold Rose
1.60m.
Moeder van moeder Jade
Stb
v.m.m. Esteban
m.m.m. Rebecca
Ster, Preferent