We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: WINTELRE
FOKKER: Dhr. L. van Aaken
CONTACT: Sabine Smit - Veulentekoop.nl - +31 (0)6 - 22 44 6843
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
Titus AF is een veulen met een prachtig bergopwaarts model en beweegt met een achterbeen dat mooi tot dragen komt. Zijn grootmoeder Ra-Shell bracht dan ook o.a. de KWPN goedgekeurde hengst en ZZ-zwaar geklasseerde King van het Haarbosch (v. Spielberg), het Zware Tour paard Ira-Shon (v. Johnson) en het Grand Prix paard Caprice (v. Johnson) - Noel Williams (USA)

Ben jij opzoek naar een toekomstig paard voor het hogere werk? Neem dan een kijkje bij Titus AF.
-----
Moeder is de Elite, IBOP-dr., D-OC merrie Frederique.  Bij haar IBOP-test liep ze naar een prachtig puntentotaal van 80,5. Met 4 x het cijfer 8 voor haar draf, Souplesse, Rijdbaarheid en bewerkbaarheid en aanleg als dressuurpaard en 2 x een 8,5 voor haar galop en houding en balans. Haar eerste nakomelingen hebben de eerste schreden in de sport gezet.

Grootmoeder is de Elite, Preferente, Prestatie, D-OC merrie Ra-Shell (v. Houston).  Zij bracht naast Frederique, de Ster, voorlopig Keur merrie Jar-Shell AF (v. Johnson),  het Z1 geklasseerde paard Veritas (v. Flemmingh), de ZZ-Zwaar geklasseerde en de voor het KWPN verrichtingsonderzoek aangewezen hengst Edison (v. Johnson), de Elite, Preferente, IBOP-dr., PROK gekeurde merrie Gina (v. Florencio), die op haar beurt moeder is van de KWPN goedgekeurde hengst en ZZ-zwaar geklasseerde King van het Haarbosch (v. Spielberg), de Zware Tour geklasseerde Ira-Shon AF (v. Johnson) en het internationale Grand Prix paard Caprice (v. Johnson) - Noel Williams (USA).
----
Vader is de in 2021 en 2022 Wereld Kampioen 6- en 7 jarige dressuurpaarden gekroonde KWPN hengst Kjento.

Stamboom

Vader Kjento
PSG/Inter I
Vader van vader Negro
Inter A/B/II
v.v.v. Ferro
Grand Prix
m.v.v. Fewrie
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Zoriana
Elite, IOP-dr, Pref, Prest, PROK
v.m.v. Jazz
Grand Prix
m.m.v. Poriana
Keur, Pref, Prest, Sport-dr
Moeder Frederique
Elite, IBOP-dr, D-OC
Vader van moeder Sir Oldenburg
v.v.m. Sion
m.v.m. Greta Garbo
Elite, Staatspremie
Moeder van moeder Ra-Shell
Elite, Pref, Prest, D-OC
v.m.m. Houston
PSG/Inter I
m.m.m. Ester
Keur, Preferent