We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige vosmerrie zoekt een 5*huisje, wegens uitblijven van de klik met haar huidige eigenaar. De merrie is erg fijn te rijden en heeft een gezonde looplust. Ze is leergierig en werkwillig, wat het heel fijn maakt om met haar te werken. Heeft 3 comfortabele gangen en is goed aan de hulpen. Is dressuurmatig goed bevestigd, gaat graag naar buiten en toont veel talent voor het hogere springwerk, kortom: een veelzijdig paard.

Dit paard heeft een eerlijke, gedisciplineerde ruiter nodig. Daarnaast doet het haar enorm goed om veel bewegingsvrijheid te hebben. Een stalling met uitloopmogelijkheden is dus eigenlijk een must. Eventueel is zij te koop incl. goed passend (zeer comfortabel!) Erreplus zadel, in december aangemeten. 

Momenteel in training op de Warnaar Hoeve. Bezichtigen en proefrijden is uiteraard mogelijk, op afspraak. Keuren uiteraard ook toegestaan. 

Voor meer informatie, neem contact op met Natasja Warnaar: 0642407607 of warnaar.hoeve@outlook.com.

Stamboom

Vader Aragorn van Schuttershof
Vader van vader Quintero
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Nistria vh Schuttershof
v.m.v. Cento
m.m.v.
Moeder Joyeuse de Joyvalle
Vader van moeder Galant de la Cour
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Petra van 't Zandhof
v.m.m.
m.m.m.