We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Tinkazelma, donkerbruin merrieveulen, Ferguson x Uphill voorl keur x San Remo keur pref prest. Uit de bekende Zelma stam, horsetelex fokfamilie 10. Geboren 13 april 2023, royale maat, veel souplesse, beweging en uitstraling.  

Tinkazelma is een dochter van Jolie-Zelma voorl keur, die ook de moeder is van de kampioen van de 4-7 jarigen van Gelderland 2022: Norazelma v. For Romance.  

De grootmoeder van Tinkazelma is Zozelma keur pref prest. Zij is de moeder van o.a. de KWPN en in Denemarken goedgekeurde hengst Fashion Hill (v. Uphill) die onder de naam Flabbergasted Zware Tour geklasseerd is en inmiddels verkocht naar het buitenland.  En van Knight Rider (v. Uphill) die, nadat hij onder Micky Schelstraete goede resultaten boekte bij de junioren, nu in het bezit is van de duitse jeugdruiter Phelina Morzynski.  

Uit de Zelma stam komen o.a. de volgende Grand Prix / Zware Tour geklasseerde paarden: Luzelma Slottie, Air F.K., Edson, Fashion Hill (Flabbergasted), Thialf ( Action 51), Sundayboy, Architect (Akuna Matata) en Angelo-H.  

De vader van Tinkazelma is de inmiddels overleden Ferguson. Topleverancier van zeer goede sportpaarden.  

Voor meer informatie: www.zelmastam.nl.
Inlichtingen: Christien van Suijdam tel. 06-13277197 (na 17.00 uur) of christienvansuijdam@hotmail.com  

Stamboom

Vader Ferguson
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Jolie-Zelma
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.