We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn 2 jarige (17 april 2021) hengst van Hardrock Z x Tenerife x Goodtimes aan voor de verkoop.

Wij hebben Ricky zelf gefokt. Uit onze merrie Bo-Donja wij hebben met deze merrie alleen dressuur (m2 start gerechtigd) wedstrijden gereden en thuis gesprongen. Ze heeft al meerdere leuke springpaarden gegeven. Hiervan loopt er 1 in Canada in het 1.40 (foto 5). Op dit moment loopt er een 5 jarige zoon van haar onder een jonge ruiter in het 1.00/1.10 wat hij erg netjes doet (foto 6). Paarden zijn allemaal zo rond de 1.65/1.70 uit gegroeid.

Ricky loopt op dit moment in een koppel op het land. Hij is niet gekeurd of op de foto geweest.

Hardrock Z is een fantastisch gefokte Heartbreaker-zoon die zich heeft bewezen op het allerhoogste niveau.Vader Heartbreaker is één van de levende legendes van de springpaardenfokkerij. De Nimmerdor-zoon kende een spectaculaire springcarrière en groeide in de fokkerij uit tot de grootste allertijden, met zonen als Harley VDL, Toulon, Quasimodo van de Molendreef, Padinus en nog vele anderen. Net als de preferente Harley VDL is Hardrock Z een product van de succescombinatie Heartbreaker x Carthago.Hardrock Z’s moeder Carte Blanche Z bracht daarbij ook al de internationale Grand Prix-springhengst Charlemagne JT Z van Silvia Bazzani en de goedgekeurde hengsten Be the Freak JT Z, Domingos JT Z. Daarnaast is zij (over)grootmoeder van paarden als Tabou Z (Victoria Colvin), JK Horsetrucks Leasure Z (Katharina Offel), Corico Z (Angelique Rüsen), Crowntano Z (Judy Ann Melchior) en nog vele andere succesvolle springpaarden. (tekst van VDL STUD)

Stamboom

Vader Hardrrock Z
Vader van vader Heartbreaker
v.v.v. Nimmerdor
m.v.v.
Moeder van vader Carte Blanche Z
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Bo Donja
Prok
Vader van moeder Tenerife
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Terradonja
STB ELITE, PROK
v.m.m. Goodtimes
m.m.m. Madonja
STB KEUR, PREFERENT