We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer talentvolle vierjarige merrie van Johnny Cash x Charmeur x Tolando x Hitchcock.

De merrie werd in juli met mooie punten en commentaar ster en voorlopig keur verklaard tijdens de Centrale Keuring. Wanneer ze een Ibop haalt zal ze het elite predikaat ontvangen; ze is eveneens in het bezit van haar d-oc predikaat.

De moederlijn van O'gien bracht vele succesvolle paarden voort. Zo is ze onder andere heel nauw verwant aan de KWPN goedgekeurde hengst Lord Romantic, NVK kampioene Bormiek, Jambeau (4e in de kampioenskeuring KWPN 2017, GGK DWB), Springdance (premiehengst DSP), en de bij het NRPS goedgekeurde hengsten Le Phorce One, Don Maddock en Luganas Ave. In de directe moederlijn zijn 5 merries opeenvolgend te vinden die (voorlopig) keur of elite zijn. Voor de fokkerij is ze daarmee eveneens zeer interessant.

Ze is nu een aantal maanden zadelmak en klaar om uitgebracht te gaan worden. Ze pakt het werk heel goed op en is een fijne merrie om mee te werken. Ze is in alle rust opgeleid en heeft een goede basis.

Ze is röntgenologisch (en klinisch) goedgekeurd zonder bemerkingen. 

Graag Whatsapp of bellen na 17u.

Stamboom

Vader Johnny Cash
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ginamiek
voorl keur d-oc
Vader van moeder Charmeur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Azamiek
elite ibop
v.m.m. Tolando
m.m.m. Normiek
elite pref prest sport d-oc